keildavid
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2011-05-26, 22:05:58 » |
|
Nagyon jó lett ez az új oldal. Gratulálok! Csak látom, hogy az eddigi főoldali hírek már nincsenek sehol. Nekem nagyon tetszett, és a leírások is különböző Újvilági képregényekről. Meg persze a Tapion.tk fejlécek is érdekesek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2011-05-27, 16:24:40 » |
|
Fejlődünk folyamatosan. Ne bánd a híreket, kárpótlunk titeket mindenért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2011-06-16, 20:24:19 » |
|
Látom a WildStorm képregények menübe, hogy tervbe lesz az Isteni jog(Divine Right). Az első kettő, amik valójában két rövid történetek(Előjáték és Wizard 1/2) a HálóZsákon van magyar változat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2011-06-18, 08:29:28 » |
|
Köszönjük az infót. Az Allcomics-on FreakDave foglalja a SW-t, viszont a 37. számtól kezdve. Mi az előzményt, az első 36-ot csináljuk meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2011-06-18, 12:48:45 » |
|
Köszönöm a választ, Tapion-sama. Így legalább érthető, hogy a StormWatch képregények pl. meddig lesz nálatok tervben. A Divine Right magyar címe, ami a HálóZsákon van, kihagytam. Ez a címe: Isteni kiváltság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2011-06-18, 18:20:30 » |
|
Így valószínűleg le is vesszük a listánkról, ha ők foglalják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2011-06-18, 18:40:06 » |
|
Nem kell levennetek a listátokról. Szerintem a HálóZsák már nem foglalják. Mert évek óta nem lett folytatva. De inkább őket kell megkérdezni. Attól még megcsinálhatnátok a Divine Right-ot, de akkor az első két rövid képregényről egy linket kell közé tennetek a menübe, mint ahogy az Újvilág képregényeknél, ami a NewGenen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2011-07-27, 19:16:50 » |
|
Tényleg. Nagyon régen úgy tudom ti elindítottatok egy olyan játékot, hogy amely fórumozó eléri a 100 hozzászólást, az egy héttel előre elolvashatja az újabb képregényt. Ez a féle szabály még most is érvényes? Vagy ennek már teljesen vége van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2011-07-27, 19:54:04 » |
|
Nos, a játék még éppenséggel érvényes, csak van egy olyanfajta bibi, hogy egyik cseles látogatónk rájött, hogy ha a letöltésnél a "Browse Tapion's files" linkre kattint, akkor a teljes mappába bekukkanthat. Ezzel annyi volt a problematika, hogy volt fenn plusz 3 F4 és plusz 3 X-Men kb, így sajnos kockázatos lenne ugyanoda feltölteni az anyagot, és a csapatban kevesen rendelkeznek olyan nettel, amivel hipp-hopp feltöltenének 20 megákat. Úgyhogy a játék sajnos értelmét vesztette, plusz te vagy az egyetlen aktív fórumozónk. De mellesleg amint kapok egy Divine Right 01. szám fordítást, csapattag leszel és elérhetővé válik számodra összes készen lévő kiadványunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2011-09-16, 21:15:55 » |
|
Látom, hogy a főoldalon lévő hírekben a régebbieknél nincsenek meg a hozzászólások, amik voltak írva. Mi történt? Talán valami változás keletkezett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2011-09-16, 22:07:47 » |
|
Nem, csak volt rá példa, hogy páran írtak levelet, hogy x hete nem válaszoltam nekik a hozzászólásokban. Hát persze, mivel nem nézhetem át újra meg újra a sok-sok hírt. Úgyhogy a friss híreknél lesz, de kb 1-2 hét után mindig ki fogjuk kapcsolni az elavult hírek kommentjeit. Használják csak mások is a fórumot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2011-09-16, 22:36:48 » |
|
Jól mondod Tapion-sama. Szerintem inkább a fórumon érdemes hozzászólást írni, mert a híreknél nagyrészt persze nem láthatják mások, hogy milyen hozzászólások voltak. Már ha egyáltalán az olvasók is szokták-e olvasni. És teljesen egyetértek veled. Én se tudom mindig újra és újra átnézni a kommenteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lex Luthor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2011-09-18, 10:54:10 » |
|
Már csak az lenne szuper, ha tényleg többen használnák a fórumot. Amúgy szerintem is jó ötlet volt ez a hozzászólás kikapcsolás dolog, remélem beválik. Esetleg az új híreknél lehetne kicsit "reklámozni" a dolgot, hogy mondjuk erről az xy képregényről várjuk a kérdéseket/észrevételeket/kritikákat/véleményeket az oldal fórumán. Hátha ettől kedvet kap a sok letöltő, hogy elbeszélgessen az adott eseményről egy közösséggel. De ez csak egy ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2011-10-16, 19:15:56 » |
|
A regisztrált felhasználók száma átlépte a 900-at. Mit szóltok hozzá? Ez amúgy sok, vagy kevés egy honosító oldal esetében? És azt lehet tudni, hogy ezek közül mennyi a rendszeres visszajáró és mennyi az aki csak véletlenül idetévedt majd azzal a lendülettel tovább is állt regisztráló? Remélem az elsők vannak többen.
|
|
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2011-10-16, 19:46:43 » |
|
Nos, szerintem ha összevetjük a legnagyobb általam ismert oldalak regisztrált tagjainak számával:
NewGen: 256 regisztrált felhasználó HálóZsák: 1960 regisztrált fórumozó AllComics: ismeretlen adat BlaTeCo: 523 regisztrált felhasználó
Akkor egész jól haladunk ^^
Az aktív letöltéseket kell figyelni. Egy-két hetes sztori esetén érdemes, mert mikor Naruto-Kunon kinn volt a reklám, volt aki jött, töltött és azóta se járt erre. Úgyhogy X-Men letöltéseket kell végiglesni és megállapítani. De amúgy 150 körül van az aktív felhasználók száma. Az aktív fórumozóké meg 10, ebből -8 a csapat... szóval maradsz te, meg kelidavid... aki csapattag... úgyhogy... :S ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2011-10-17, 16:44:38 » |
|
Rám továbbra is számíthattok. És szerintem ha a főoldalon nem lehetne hozzászólni, akkor akik oda szoktak írni talán vennék a fáradtságot és használnák a fórumot. ( Persze lehet, hogy túl naiv vagyok.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011-10-17, 16:46:38 írta xeraph »
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2011-12-24, 13:08:45 » |
|
Kellemes, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pavel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2011-12-24, 13:41:20 » |
|
Áldott és békés ünnepeket kívánok mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pepea
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2011-12-24, 14:16:26 » |
|
Sok Boldog Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok hűséges ViharSziget Alkotóknak és ViharSziget kedvelő Olvasóknak is! Üdvözlettel: BLATECO csapat! Szeretem volna képet szúrni, de fórum nem adja ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GeorgKomor
Újonc
Nem elérhető
|