keildavid
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2011-01-04, 22:15:20 » |
|
Köszi az Újvilág X-Men 73. számot! A történet eléggé zűrzavarosan halad. Mert az derült ki, hogy Elliot Boggs vette rá az X-ment és Xaviert, hogy legyen az csapat tagja. És látom, ebből a Mágus történetből még egy rész van hátra. Várom a befejező részt!
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2011-01-05, 10:07:58 » |
|
Már dolgozunk rajta nem kell sokat várni rá.
|
|
|
Naplózva
|
NOS! NO PARA, NO JUTSU! A hatalom a tiétek!
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2011-01-23, 21:02:22 » |
|
Köszi az Újvilág X-Men 74. számot! Hát ez egy nagyon érdekes befejezés volt. Elliot Boggs a Mágus olyannak tettette az egész esetet, mintha az egész meg se történt. A vége felén több félbemaradt dolgok is maradtak. Pl. szerepelt Kardfogú is háttérben. Kicsit valóban olyan zavaros volt, mivel kiderült, hogy Mágus valami rosszban sántikált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2011-01-29, 10:26:54 » |
|
Köszi az Újvilág X-Men 2. különszámot! Akkor most kiderült, hogy az előző részekben volt egy közjáték, ami ezek szerint Káprázat eltűnt. És Árnyék viselkedéséről is kiderült, hogy miért volt olyan furcsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2011-02-15, 20:04:21 » |
|
Köszönöm az Újvilág X-Men 75. számot! Nagyon jó történet, ami most elkezdődött. És most Kábel is felbukkant, akiről látszik is, hogy a végén kiderült, ő teljesen más, mint a 616-os Kábel. És láttam, hogy ebbe volt még egy történet. A Frost Akadémiáról. Az ha jól tudom, egy töltelék sztori volt. Mert annak úgy tűnik nincs köze az X-Menhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2011-02-27, 19:54:59 » |
|
Köszi az Újvilág X-Men 76. számot! Annyi kiderült, hogy kicsoda is ez a Kábel az Újvilágban és felbukkantak más ismerős karakterek is. Bár az még nem derült ki, hogy Kábelnek milyen indoka volt, hogy megtámadja az X-ment. De erről majd a későbbiekben kiderül. Majd meglátjuk. Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2011-03-12, 23:17:53 » |
|
Köszi az Újvilág X-Men 77-78. számokat! Nem semmi, hogy ilyen gyorsan befejeződik ez a történet. Ahogy látható, az X-Men többi tagja nem tudják, hogy pontosan kicsoda ez a Kábel, de Rozsomák már tudja. Nagy ádáz küzdelem volt az X-Men és Kábel csapata között. A befejezésnél egy váratlan fordulattal lett vége. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2011-04-04, 21:04:03 » |
|
Köszi az Ulti X-Men 79. számot! Fura, hogy Charles Xavier tényleg meghalt. Az X-Men többi tagoknak is nagyon szomorúnak tűnnek. Persze, ilyenkor nagyon rossz helyzet volt azok után, ami az előző részben történt.
Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elodv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2011-05-13, 18:22:57 » |
|
El sem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok érte, hogy ennyi képregényt lefordítotok a kedvenc címemből, tudom, hogy nem ez a terv, de nagyon örülnék neki, ha az aktuális ultimate címeket is fellőnétek majd, ha a "normál" vonal véget ér. Más, emléxem, hogy anno olvastam valahol azt a sztorit, amikor a Külöítmény hajtóvadászatot indít az X ek ellen, miután kiderül, hogy Xavier életben hagyta és egy móló vagy mi alatt bujkálnak... azt hol olvashattam, vagy csak hallucináltam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2011-05-14, 10:59:26 » |
|
Mit hagyott életben Xavier? O_o Van egy Különítmény vs X-Men sztori, az Ultimate War, amit a NewGen honosított. Ha esetleg nem erre gondolsz, akkor valószínűleg az X-Men következő számaiban megtalálod majd ezt a történetet, habár most valahogy nem rémlik ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elodv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2011-05-14, 13:20:06 » |
|
Magnetot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2011-05-16, 17:25:21 » |
|
Arra a történetre most így hirtelen nem emlékszem, és a Paninis Újvilági X-Men füzetek sincsenek nálam, hogy esetleg megnézhessem. Nézd át az Újvilági Háborút, talán az lesz az, amire gondolsz. Abban van Különítmény vs X-Men.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elodv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2011-05-17, 23:10:33 » |
|
Azt hol tudom elolvasni? Nagyon odabasz a Kábel sztori történése... nagyon kíváncsi vagyok mi lesz,(hogy kell letakarni amit írok, nem akarok spoilerezni, hátha valaki még nem olvasta, de fórumozik) Arról olvastam, hogy folytatódik a UXM http://www.comicbookresources.com/prev_img.php?disp=img&pid=1305644969 ,van rá sansz, hogy honosítjátok majd azt is? Amúgy az új mutánsok óta ami utoljára megjelent itthon papíron elég sok minden történt, mégis az Északi pólus sztori tetszett a legjobban, de majd meglátjuk mi alakul még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2011-05-19, 16:55:03 » |
|
Az ULT X-Mennek van folytatása az Ultimátum után.
Jégember a Pókemberhez költözik és ott folytatódik a sztorija, akárcsak Kitty Pryde-é, aki álruhás igazságtevőként segíti a Hálószövőt. Az Ultimate Comics X-ben pedig Rozsomák fia, Jim találkozik Jean Grey-jel, majd összeszednek egy szárnyas mutánst ( bocs, a nevét most hirtelen nem tudom ) és Liz Allent, azaz Tűzcsillagot. A többi mutánsról nem sokat tudni, Vihar és Kolosszus holléte ismeretlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elodv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2011-05-20, 18:02:48 » |
|
ultimatum olvasható valamelyik honosító oldalon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2011-05-20, 21:06:31 » |
|
Az Ultimátum történet még nincs honosítva. Úgy tudom, az a NewGenen lesz. Arról kiderült, hogy hamarosan visszatér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2011-05-26, 12:51:58 » |
|
Kérném olyan bátor és hősies emberek segítségét, akik szívesen készítenének nekem leírásokat az Újvilág bármelyik sorozatáról. Hosszabb sorozatok esetében természetesen történetenkénti leírást kérnék. Ez mind ki fog kerülni az oldalra. Ha valaki szeretne segíteni, akkor szóljon és megbeszéljük a részleteket!
Az Ultimátum szorosan összefügg a mi és a NewGen tevékenységeivel. Mivel a Genen a visszatérés után kezdenek bele a Különítmény 3. kötetébe és mivel még az Ultimátum előtt van néhány Annual ( Hulk, CapAm, F4/X-Men, X-Men/F4 ), és a mi két fő sorozatunk utolsó 3-3 száma közvetlenül az Ultimátum alatt játszódik, ezért még várnod kell rá, hiszen a Gen és mi sem tartunk ott, ahol kéne x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2011-05-27, 18:51:26 » |
|
Köszi az Újvilág X-Men 80. számot! Nagyon furcsa volt, hogy Scott Summers milyen váratlan bejelentést tett az X-Men csapatnak. Bár akkor is csupa titok maradt, ami még nem derült ki, hogy milyen szerepük lesz a történetben. Pl. Magneto, az előző rész végén. A jelenlegi történetben meg Gerald Lavine, aki valami titkos telefonhívást vett fel.
Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tom23
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2011-05-28, 10:53:57 » |
|
Köszi a fordítást nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2011-05-31, 20:09:45 » |
|
Elolvastam az Újvilág X-Men 81. számot! Ez tényleg egy különleges darab. 4-5 szálak a történet. És milyen érdekes, hogy mindegyikük más-más eseményhez fog kapcsolódni. Vannak csupa sok mindenfélék, amik nem világosak. De ezekről majd kiderül a további részekben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|