keildavid
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2011-06-06, 21:47:49 » |
|
Köszi az Újvilág X-men 82. számot! Látom, most egy új történet kezdődött. És persze ez még csak a kezdet. Akkor kiderül, hogy hogyan fog tovább haladni a történet, még ha az X-Men csapat eredetileg feloszlott. De persze ott van Püspök és ő összeállítja a saját csapatát.
Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2011-06-25, 12:51:15 » |
|
Látom, ma 3 db Újvilág X-Men képregény jött ki az oldalra. Tényleg nem semmi.(Igaz, a főoldalon is említettem.) A 83. számban végül befejeződött a Morlock történet. Tényleg vannak olyanok is, hogy nem akartak X-Men tagja lenni.
A 84-85. számokban pedig elkezdődött az Őrszemek történet. Azt olvastam, hogy ez egy 5 részes történet. Az Új X-Men csapatban tényleg más lett a helyzet és a körülmények. De hamarosan kiderült, hogy pár régi ismerősök irányítják az Őrszemeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2011-07-01, 20:54:56 » |
|
Köszönöm az Újvilág X-Men 86. számot! tetszik, hogy a történetben tovább mennek a szálak, amik háttértörténetnek is nevezhető. Azt most nem mondom el konkrétan, mik, mert az spoileres lenne. A végén meg egy váratlan érdekesség derült, amikor Püspök magához tért.
Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2011-07-09, 20:31:59 » |
|
Köszi az Ulti X-Men 87. számot! Érdekes, hogy micsoda titkok derültek ki a háttérszereplőkről, és még van más is, ami még nem. És persze Püspök is nagyon titokzatos. Mert van valami, amit eltitkol az X-Men tagok elől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2011-07-19, 15:03:04 » |
|
Köszönöm az Újvilág X-Men 88-89. számokat! Nagyon gyorsan lezárult az Őrszemek történet és most az Újvilág X-Men 89-ben pedig az Árnykirályról szól. És most kiderült, hogy mi volt az a titok, amit Ororo nem mondott el a többi X-Men tagoknak. És persze az is kiderült, hogy Kardfogú a múltkor miért támadta meg őt és milyen titok volt a háttérben, amikor valami X Fegyver-féle projektről volt szó.
És akkor innentől kezdve párhuzamosan folytatódni fog az Újvilág F4 és X-Men. Mert látom, lassan a sorozat végére közeledünk.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2011-07-19, 15:25:47 » |
|
Ííígy van, vasárnap már jön is az új f4, szerdán pedig követi az x-men.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Újvilági benya11
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2011-07-23, 12:11:57 » |
|
Köszi az eddig kikerült Újvilág X-Meneket, elolvastam #46-tól #89-ig. Nagyon bejön ez a sorozat, még jobban is mint az ÚF4, karakterek és sztorik is jobban bejöttek. Várom nagyon a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2011-07-23, 17:58:11 » |
|
Akkor nem kell sokat várnod Nézz vissza 22:30 körül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2011-07-24, 09:09:33 » |
|
Elolvastam az Újvilág X-Men 90. számot! Látom, most elkezdődött az Apokalipszis történet. És akkor most kiderült Sinisterről, hogy milyen célt akart teljesíteni, ami még anno az Újvilág X-Men 46-49. számokba is volt rá utalás. Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2011-07-28, 21:10:01 » |
|
Köszönöm az Újvilág X-Men 90. számot! Micsoda sok ismerős szereplők bukkantak fel. Pl. Pókember és a Fantasztikus Négyes. Apokalipszisnek meg látszik, hogy van neki valami szuperereje, amit a mutánsok ellen is beveti. És a végén felbukkantak pár nem ismerős alakok. De erről majd meglátjuk a folytatásba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2011-09-01, 21:47:45 » |
|
Ezer köszönet Denorianus-nak, Tapion-samá-nak, shadup-nak és BuB-nak az Újvilág X-Men 94. számot! Látom, hogy érdekes módon megváltoztak a dolgok, főleg ami az előző történetben az Apokalipszis után történt. Kolosszus múltja tényleg más az Újvilágban. Az Alfa Különítményről úgy tudom, még csak itt jelentek meg először. De Rozsomák és Vadóc esetében úgy tűnt, mintha ismerik őket. És érdekes, hogy mik történnek. Az Újvilág F4-ben a Salemi Hetes az ellenfelek, itt az Újvilág X-Men-ben pedig az Alfa Különítmény bukkant fel.
És azt olvastam, hogy innentől kezdve közeledünk a befejezéshez, ahogy az Újvilág F4 is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2011-09-07, 20:50:33 » |
|
Köszönöm az Ulti X-men 95. számot! Érdekes, hogy micsoda titok derült ki Scott Summers múltjáról. És bár az még nem világos, hogy Kolosszus honnan szerzi azt a vészmadár nevű drogot. Mert még az a titokzatos szereplő se lehetett látni. Vannak csupa titkok a történetben. Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2011-09-16, 21:14:41 » |
|
Köszi az Ulti X-Men 96. számot! Érdekes volt ez a történet, hogy kettő X-Men csapat volt, amikor megtámadták egymást. És tényleg sok minden kiderült a történetben. Pl. Jean Grey eltűnése, miután legyőzte Apokalipszist. Az az Ezüst színű lény, akivel találkozott Jean Grey, olyannak nézett ki, mintha az Ezüst Utazó lenne. Pókember és Árnymacska is szerepelnek a történetben. Bár az nem világos, hogy mi volt az az üzenet, amit Logan írt Kitty Pryde-nak. Várom a befejezést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2011-09-16, 22:09:19 » |
|
Nos, bevallom én sem tudom, miről beszélt ott Kitty... az az ezüst színű lény pedig egy Ezüst Utazó volt, hiszen mint tudjuk, az Újvilágban több ilyen lény van. ( lsd. Gah Lak Tus trilógia )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2011-09-16, 22:29:55 » |
|
Az Ulti Pók 118-adik részében Jégember visz egy levelet Kitty-nek Logan-től. A dÍler személye hatalmas csattanó? Akkor biztos May néni lesz.
|
|
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2011-09-16, 22:42:21 » |
|
Az Ulti Pók 118-adik részében Jégember visz egy levelet Kitty-nek Logan-től.
Igen, azt már én is láttam a magyarul megjelent Pókember füzetbe. De az nem derült ki konkrétan Logan mit üzent Kitty-nek. Legfeljebb az szerzők tudhatták volna, hogy miről volt szó, de úgy néz ki minden képregényírók ezt teljesen elfelejtették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lex Luthor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2011-09-18, 11:03:15 » |
|
Köszi az Ulti X-Men 96. számot! Érdekes volt ez a történet, hogy kettő X-Men csapat volt, amikor megtámadták egymást. És tényleg sok minden kiderült a történetben. Pl. Jean Grey eltűnése, miután legyőzte Apokalipszist. Az az Ezüst színű lény, akivel találkozott Jean Grey, olyannak nézett ki, mintha az Ezüst Utazó lenne. Pókember és Árnymacska is szerepelnek a történetben. Bár az nem világos, hogy mi volt az az üzenet, amit Logan írt Kitty Pryde-nak. Várom a befejezést!
Én sem értem teljesen a dolgot, de nem hisze, hogy olyan nagy dologról lenne szó. Kitty azt mondta a kérdéses számban, hogy személyes. Ez magyarázható azzal, hogy a magyarul is megjelent Csodálatos Pókember 72. számában (amerikai számozás szerint 108. rész), amikor Ronin megtámadja Midtownt, maga Kitty mondja, hogy Rozsomák képezte őt meg foglalkozott vele. Gondolom Logan ehhez kapcsolódóan írhatott neki valamit, hisz Árnymacskát kicsapták az X-Menből így Rozsomák sem tudott már vele edzeni meg ilyenek. De lehet, hogy ezzel marha nagy hülyeséget mondtam, szóval ha valaki sejti miről lehet szó abban a levélben, légyszi javítson ki. A dÍler személye hatalmas csattanó? Akkor biztos May néni lesz. Tényleg, hogy őrá nem gondoltam!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011-09-18, 11:05:21 írta Lex Luthor »
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2011-09-18, 22:29:21 » |
|
Szerintem van köztük egy olyan apa-lánya féle kapcsolat mint a 616-os univerzumban, és csak sok sikert kívánhatott neki a civil élethez.
|
|
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2011-09-25, 09:15:59 » |
|
Köszönöm az Újvilág X-Men 97. számot! Látom, már befejeződött ez a sorozat is. Ezután majd a NewGenen lesz tovább folytatva. Az tényleg hihetetlen, hogy milyen gyorsan kiderült, hogy ki volt az, aki Kolosszusnak adta a Vészmadár nevű drogot. Bár fura volt, hogy mi történt Kolosszussal. Mert ott úgy tűnt, hogy azt nem élte volna túl. Még az elenjén is kiderült, hogy mi történt pontosan. A végén az a sötétkék-piros jelmezes ember, az olyannak nézett ki, mintha Higanyszál lenne. És akkor ezután jön az Ultimátum, amiről már mondtuk, hogy egy másik oldalon lesz.
És itt is gratulálni szeretnék nektek ezért a szép teljesítményért, hogy honosítottátok az Újvilág X-Men képregényeket! És akkor ezzel itt most vége van a sorozatnak. Még egyszer: köszönöm nektek ezért az Újvilág X-Men sorozatért és persze az Újvilág F4 képregények honosításáért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2011-09-25, 12:28:53 » |
|
Igen, az Higanyszál volt, a jövőben ebben a ruhában fog pózolni mind az Újvilág X, mind az Újvilág X-Men v2 sorozatban! Ja, nem mellesleg azokat is mi fogjuk honosítani, úgyhogy kössétek fel a gatyát, mert az Ultimátum után visszatérnek kedvenc mutánsaink!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|