keildavid
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2010-05-16, 13:25:57 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men 64. számért! Nagyon gyorsan felpörögtek az események. A Különítményesek pedig nagyon keményen harcoltak az X-Men ellen. De a Triskelionba lehet látni, hogy ott is valami rossz dolog történik.
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2010-05-30, 18:28:40 » |
|
Ezer kösz az Újvilág X-Men 65. számért! Akkor ezzel már véget ért e történetnek. De azt is láttam a comicvine-en, hogy ezután más író és más rajzoló lesz, akik folytatták tovább a történetet. A Triskelionba szokás szerint mindig látható volt néhány ismerős arc. Pl. Nathaniel Essex, Mázlista és Halálcsapás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010-06-07, 08:20:14 » |
|
Semmi ok az aggodalomra! Az X66 legalább olyan jó lesz rajzok és történet tekintetében mint elődei..sőt! Igazi tömör gyönyör lesz, mivel az Éjjeli Randi trilógiában sok szálon fut a cselekmény, és sok a történés, az idő meg alig megy előre, hiszen csak egy éjszakáról van szó. Szerintem őrjöngeni fogtok érte!
|
|
|
Naplózva
|
NOS! NO PARA, NO JUTSU! A hatalom a tiétek!
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010-06-09, 22:30:24 » |
|
Akkor az egy nagyon jó történet lesz, ami az Újvilág X-Men 66. számtól fog elkezdődni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2010-06-10, 09:56:18 » |
|
Valószínűsítem, hogy utána sem lesz rossz, mivel sok esemény csak elkezdődik, ebben a trilógiában, és biztosan lesz következménye mindegyiknek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010-06-13, 17:54:32 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men 66. számért! A történetben látszik, hogy Kitty Pryde Pókemberrel randizik. Akkor ez majdnem ugyanakkor zajlott le, mint a magyarul megjelent Csodálatos Pókember sorozatba is volt. De a történetben legfőképpen az tetszik, hogy pár oldalon át lehet látni a közjátékokat, hogy pár szereplők hol vannak és hogy mit csinálnak. Az a srác, aki egyedül van a házba, az úgy tűnt, mintha az Warren Worthington lenne. Bár az volt furcsa, hogy nem látszanak a szárnyai(?). Tudom, ez még csak a kezdet. Sok sikert a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2010-06-13, 17:59:19 » |
|
A srác neve kiderül a következő részekben, és nem, nem Warren az, hiszen Warren szőke az ebben a számban feltűnő srác pedig vörös, és egyrészt jól megbolygatja majd X-eink életét, másrészt pedig az első olyan karakter, akit az Újvilág szült... tehát máshol ő nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2010-06-13, 20:16:42 » |
|
Tényleg. Az előző részben Warren kilépett az X-Menből. Akkor az egy új szereplő. Igazad van. Köszönöm a választ Tapion-sama.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2010-06-14, 08:37:20 » |
|
Fordítás közben eleinte én is azt hittem, hogy Warren az, de aztán egyre világosodott, hogy ki ő. Furcsa egy arc az biztos Csak olvassátok el a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2010-06-14, 21:01:23 » |
|
Nem tudom miért, talán mert az arc hasonlított. És lehet, hogy azért hittem azt, hogy az Warren lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010-06-27, 17:07:41 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men 67. számért! A közjátékokban mindenhol nagyon felpörögtek az események. Egyik oldalról(ill. panelről) a másikra. A Rozsomák Kardfogú küzdelemben pár érdekes dolgok derülnek ki, ami az X-Fegyverhez is köze volt. Xavier és Lilandra beszélgetésében végre kezd kiderülni, hogy a nő felfedi Charles-nak a tervét...
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010-07-11, 18:23:55 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men 68-69. részekért! Az Éjjeli randi befejező részben végre lezárult a történet. Kiderült az is, hogy kicsoda az a srác, aki ismeretlen volt eddig és mint kiderült csak az Újvilágban létezik. Az utolsó oldal pedig csupa rejtély volt, amikor Kardfogú visszatért valami titkos helyre. De az egy ideig úgy néz ki háttérbe marad.
A Főnix? című 1. részben pedig kezdődik egy új történet. Látszik, hogy Warren még titokban Xavier-nek dolgozik. Rozsomák és Nick Fury beszélgetése a telefonon, emlékeztet arra jelentre, amit még a NewGenen levő Újvilág Rozsomák vs. Hulk 1. részébe is látszott. Lehet, hogy pontosan az volt az utalás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010-07-18, 21:10:51 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men 70-71. számokért! A történetben kezdtek jól haladni az események. Jean Grey-ről kicsit bonyolulttá vált a helyzet. Mert ő lenne a Főnix, de Gerald azt mondta, hogy nem lenne az. Bár ahogy a végén látszik is, valami rosszban sántikál Gerald. Elliot Boggs pedig látszik, hogy X-Men tag lett és Mágus lett a kódneve. Ő is jól tudott harcolni a Gonosz Mutánsok Testvérisége ellen(persze az X-Mennel együtt).
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz! Jó pihenést, és kellemes nyári szünetet kívánok nektek is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elodv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010-12-19, 23:23:01 » |
|
Azt, hogy megtaláltalak benneteket (az oldalt) karácsonyi ajándéknak veszem, amikor anno megszűnt a UXM, és az UF4, akkor nagyon elszomorodtam, aztán megjelent a Fumax kötete, ami csak épp kielégítette a kíváncsiságom, és azóta eltelt X idő és nekem fogalmam sem volt, hogy ez az oldal létezik ami lehetővé teszi , hogy magyarul olvashassam a 2 kedvenc Ultimate címemet! ezer THX
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010-12-20, 20:37:49 » |
|
Az igazi karácsonyi ajándék még várat magára, de a dicsérő szavaid előre is köszönjük! Ha a fő-fő-főnök is úgy akarja vastag lesz a karácsonyi pack. fórumon és a főoldalon is szoktak infók csurranni-cseppenni, szóval vissza várunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elodv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010-12-20, 21:36:18 » |
|
2 történetet már el is olvastam, a Viharfelhőket és a Síró farkast, az utóbbi zseniális sztori volt, Gambit karakterét mindig is az egyik legjobbnak találtam, és a befejező szám (53.) borítója is kiemelkedő szvsz. Sajnos túl gyorsan haladok , mert nagyon magával ragadott , így nem tud úgy leülepedni, mint anno a havi számok, amiket ugye még kézbe is lehetett venni. Minden esetre én az az XM találom a legérdekesebb, legjobb címnek az Ultimate univerzumban, remélem minden számot olvashatunk majd magyarul, így tovább! Naponta fogok benézni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010-12-20, 22:50:19 » |
|
Mindent sajnos nem fogsz tudni olvasni, mivel volt pár szám amik megjelentek papír alapon, azokkal nem foglalkozik egy csapat sem. Csak a papíron, itthon meg nem jelent részeket honosítjuk, a hazai honosítókkal egyetemben. Ha nálunk nem találsz meg egy címet, annak vagy az az oka, hogy másik csapat dolgozik rajta ( főoldalon találsz pár linket hozzájuk ), vagy még nem jutottak el az adott csapat odáig, hogy azt a címet feldolgozza. Én azt javasolnám neked, hogy legfeljebb napi egy részre állítsd be magad, mert a honosítás nem gyors folyamat (fénykorunkban heti egy kiadás/főcím teljesítményünk volt, de ezt sem tudtuk mindig tartani, sajnos), és akkor később nem ér csalódás amikor csúszik egy csapat, valami ok miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elodv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010-12-25, 18:52:27 » |
|
természetesen az itthon megjelent UXM ekből minden megvan, a fumaxos kötettel egyetemben. Boldog Karit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010-12-28, 12:40:36 » |
|
Köszi az Újvilág X-Men 72. számot! Mágusról tényleg fura, hogy ő a küldetésen már egyből legyőzte az ellenfelet. Nick Fury meg úgy beszélt Charles Xavierrel, hogy ő nem is tud arról, hogy Elliot Boggs hogyan került a birtokra. Kíváncsi vagyok a folytatásra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elodv
Újonc
Nem elérhető