Tapion-sama
|
|
« Dátum: 2010-03-01, 16:32:18 » |
|
A téma adott
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011-10-01, 12:06:39 írta Tapion-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010-03-01, 21:30:51 » |
|
A téma adott, de a képregény... szegényke még mindig nem indult ...
|
|
|
Naplózva
|
NOS! NO PARA, NO JUTSU! A hatalom a tiétek!
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010-03-02, 17:14:43 » |
|
Hamarosan fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010-03-05, 09:07:01 » |
|
Remélem hatalmaságosságomról készült kép fogja hirdetni az első megjelenést, amint a képből ki hálóhintázik Peter Parker mint a Pókember Na ha lessz erőm és időm rendelkezésetekre bocsájtok egy ilyen képet ha kívánjátok;) És Íme megjelent az első TUP! Tűzön, vizen, szerver detoxon át, de megjelent,a Tapion csapat gondozásában!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010-04-06, 01:02:35 írta anerk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010-04-06, 01:58:31 » |
|
Kezdem tényleg egoistának érezni magam a név miatt XDDDD De sosem gondoltam volna, hogy valaha csapat lesz ebből XDDDDDDD
Amúgy igényes munka lett, Anerk, Patza és BuB mind kitettetek magatokért, köszönöm a munkát, fergeteges volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Képlegény
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010-04-06, 11:40:20 » |
|
Haller!
Szerintem folytatodjon a Marvel Team Up, igaz, nem az eredeti mintákat követi a rajzoló, mint amit megszoktunk:) De nekem ez is nagyon bejön:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010-04-06, 15:11:09 » |
|
Ezer köszönet az Újvilági Marvel Csapat 1. részért! Most már összeáll a kép, hogy az Újvilágban mikor találkoztak először Rozsomák és Pókember. A rajzok egy kicsit tényleg más, de akkor is nagyon jó olvasnivalónak. Bár amikor Rozsomák telefonált, akkor talán Nick Fury-val beszélt(?).
Lenne pár kérdésem. Az Újvilági Marvel Csapat képregény minden része 30 oldalasak, vagy az 1. szám volt ilyen hosszú? Ennyi volt a kérdésem. Sok sikert kívánok nektek az Újvilági Marvel Csapat folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010-04-06, 15:55:46 » |
|
Jelenlegi ismereteim szerint az elkövetkező részek 20 oldal körüliek, tehát az első rész volt csak ilyen extra large méretű. Mondjuk a 2. és 3. szám egy történet 2 részben, de hogy mikor jelenik meg az még nagy kérdés. Gondolom ezt a részt nem tudták 2 "értelmes" részre bontani. Hogy Fury volt-e a telefon másik végén az örök rejtély maradt számomra is, de az Origins-ből kiindulva nagyon is valószínű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Újvilági benya11
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010-04-10, 15:26:48 » |
|
Köszönet az Újvilági Marvel Csapat #1-ért! Örülök, hogy a magyar címe az lett, amit még a Newgen fórumán javasoltam, és a kivitelezés is szép lett. Ellenben a képregény tartalma már nem jött be annyira. Mivel megvan az összes magyarul megjelent Ultimate Spider-Man, így természetesen nagyon kíváncsi voltam erre a sorozatra. A sztori számomra egy gyenge közepes, és a rajzok is eléggé gyengén muzsikáltak. A borítón lévő rajz tetszik, de ami belül van, az már nem. A végén viszont poén volt, hogy Peter Loganre akart hasonlítani, és még a haját is megcsinálta úgy... Bár ez a rész annyira nem jött be, ettől függetlenül még tetszhet a következő sztori, meg az azutáni. Úgyhogy várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010-04-10, 16:26:53 » |
|
A következő két szám valóban érdekes lesz Pókember kontra Hulk!
Aztán jön a fekete leves -.- Vasember... 616-os páncélban és 616-os eredettel... -.-
Ha ez nem tetszett, akkor az F4-es és Dr. Strange-es számok egyenesen gyomorforgatóak lesznek ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010-04-10, 18:10:14 » |
|
Csak felkészítem őket lelkileg a terrorra XDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Újvilági benya11
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010-04-10, 20:43:20 » |
|
Aztán jön a fekete leves -.- Vasember... 616-os páncélban és 616-os eredettel... -.-
Na ez érdekes lesz. Amúgy én mindenképpen elolvasom majd a további részeket itt az Újvilági Marvel Csapatból, hiába alacsony a színvonal. A lényeg, hogy érdekelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010-05-05, 18:41:06 » |
|
Ezer köszönet az Újvilági Marvel Csapat 2. számért! Látom, ez a Pókember és a Hihetetlen Hulk első része. Akkor világos, hogy itt találkoztak először. A rajz egy kicsit majdnem emlékeztet Mark Bagley-féle rajzra. De tudom, ezt Phil Hester rajzolta. Ben Urich, Jonah Jameson és Robbie Robertson Hírharsonai beszélgetésük milyen összevissza ment. Mert azok egyszerre mindenki beszélt. Egyikük vagy másikuk nem biztos, hogy megérthették, hogy miről van szó. Egy kérdés. Ebbe a részbe nem hiányzik a kreditoldal, mint amilyen az első részbe volt?
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010-05-05, 19:14:46 » |
|
Nos, 3 féle verziót töltöttem le, kerestem mindenhol, de úgy látszik ehhez nincs kreditoldal :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Újvilági benya11
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010-05-12, 19:05:41 » |
|
Köszönet az Újvilági Marvel Csapat #02-ért! A rajz nekem most sem tetszik, és a történet is elég gyenge szerintem. Viszont annak örülök, hogy honosítjátok, mert kíváncsi vagyok ezekre a részekre. E történet 2. része se lesz valami nagy durranás, úgy érzem, de ettől függetlenül kíváncsian várom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010-05-12, 23:52:58 » |
|
Sajnos az egész T-up nem nagy durranás, de azért megküzdünk vele és elétek tárjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010-05-13, 21:13:34 » |
|
Viszont aki szemfüles és más honosító oldalon is olvasgat, az a 3.rész utsó 3-4 lapját már honosítva olvashatja, egy másik történet elején. Elöntött az epe, hogy csak a fordítás után vettem én is észre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010-06-09, 22:32:49 » |
|
Viszont aki szemfüles és más honosító oldalon is olvasgat, az a 3.rész utsó 3-4 lapját már honosítva olvashatja, egy másik történet elején. Melyik képregényről van, ami más honosító oldalon olvasható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2010-06-10, 09:53:33 » |
|
Az Újvilági Eredetről van szó a Comics Knights-on.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|