keildavid
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2010-06-10, 09:59:00 » |
|
Ja, tehát arról van szó. Most hogy mondod, tényleg igaz. Ott is volt az 1. rész bevezető oldalán, amikor Hulk(Bruce Banner alakban) és Pókember valamiről beszélgettek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010-06-10, 14:14:43 írta keildavid »
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
Patza
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2010-06-10, 11:00:28 » |
|
Minden összefügg mindennel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010-06-10, 14:31:41 » |
|
Ahogy az időrendben is írva vagyon.
|
|
|
Naplózva
|
NOS! NO PARA, NO JUTSU! A hatalom a tiétek!
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010-07-16, 17:03:02 » |
|
Az Újvilági Marvel Csapat 3. száma még nem elérhető. Ott az van írva, hogy "Letöltési link hamarosan érkezik..." Akkor ezek szerint ez is letölthető lesz, ha jól értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2010-07-17, 18:04:37 » |
|
Igen-igen, érkezik, csak elleptek a tennivalók... de igyekszem befejezni most már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010-07-30, 21:23:48 » |
|
Köszönöm az Újvilági Marvel Csapat 3. részt! Pókember a hihetetlen Hulk ellen még továbbra volt slamasztika. A végén amikor, Hulk Bruce Bannerré változott vissza, az a jelenet tényleg ugyanarról van szó, mint az Újvilág Eredet első részben is volt. Így már világos, hogy milyen utalásról volt szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2011-05-26, 12:52:28 » |
|
Kérném olyan bátor és hősies emberek segítségét, akik szívesen készítenének nekem leírásokat az Újvilág bármelyik sorozatáról. Hosszabb sorozatok esetében természetesen történetenkénti leírást kérnék. Ez mind ki fog kerülni az oldalra. Ha valaki szeretne segíteni, akkor szóljon és megbeszéljük a részleteket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2011-10-10, 20:49:48 » |
|
Köszönöm az Újvilági Marvel Csapat 4. részét! Hű de milyen régen volt, és most látom, hogy végre folytatódni fog ez a sorozat. A Pókember és Vasember című történet 1. rész tényleg nem kapcsolódik az Újvilági sorozathoz. Viszont olyan volt, mintha az eredeti 616-os féle univerzuma lenne. Főleg azért is volt olyan, mert a Vasember páncélja is 616-os klasszikus kinézete van. Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2011-10-10, 21:53:31 » |
|
Köszi a régen várt folytatást. Valószínűleg nem ez volt Bendis legjobb munkája a Marvel-nél. És a rajzok is hagytak némi kivetni valót maguk után. Azért valamennyire élvezhető volt a történet, bár tényleg nincs sok köze az Újvilági Vasemberhez. Azt nem igazán értettem, hogyha van olyan technikájuk ami képes elintézni a Vasembert akkor mi szükségük a Vasember páncélra? Azért kíváncsi vagyok a folytatásra.
|
|
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2011-10-20, 20:16:03 » |
|
Köszi az Újvilági Marvel Csapat 5. részét! Látom, végül befejeződött ez a két részes Pókember és Vasember történet. Ebbe is kiderült részletesen, hogy Tony Stark története teljesen más, mint az Újvilág Vasember minibe. Persze tudom, az előző részben is kiderült. Pókember meg szokás szerint jól tudott poénkodni. Főleg, amikor a Transformers említette. És fura, hogy a háttérbe micsoda titkok voltak. Pl. erről a támadásról, amikor Vasember veszélybe volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2011-10-20, 20:38:48 » |
|
A következő 3 részes sztori már beilleszthető az idővonalba, úgyhogy készüljetek a jövő hétre!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2011-10-20, 21:15:50 » |
|
Köszi az ötödik részt. A történet olyan amilyen. A rajzokról inkább nem mondok semmit. Ez a két Ultimate Marvel Team-up rész előbb volt mint az Ultimate Iron Man első sorozata. Tulajdonképpen azzal, hogy annak az írója nem vette figyelembe ennek a történetnek az eseményeit, teljesen átírta az egész Vasember eredetet. Legalább a szerkesztőnek lehetett volna annyi esze, hogy figyelmezteti az írót a pontatlanságokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2011-10-26, 18:03:24 » |
|
Köszönöm az Újvilág Marvel Csapat 6. számot! Látom, hogy ebbe a történetben teljes egészében a Megtorlóról szól. És Pókember csak 2 oldalig szerepelt. Igaz, a magyarul megjelent Csodálatos Pókember 2. sorozatban nem sok derült ki az Újvilági Frank Castle-ről. De ebbe most már igen. A rajzok ugyan tényleg gyengének néz ki, de mégis illik az ilyen sötétebb hangulatú történethez,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2011-10-26, 21:18:22 » |
|
Köszi a folytatást. Ez a sztori már jobban tetszik. Frank nagyon állat. Talán durvább mint az eredeti verziója. Kíváncsi lennék, hogy mihez kezdene ha valahogy megkapná Rozsomák képességeit és karmait. Biztos lenne kaszabolás dögivel. A rajzok nem szokványosak, viszont tökéletesen illenek a történet hangulatához (ahogy azt az előttem hozzászóló, rendszeres fórumozótársam is említette). Nekem viszont tetszik ez a stílus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2011-11-10, 19:56:21 » |
|
Köszi az Újvilág Marvel Csapat 7. számot! A mostani történetben érdekes módon Megtorlón volt a hangsúly. Mert az kiderült, hogy Frank Castle miért lett a Megtorló. De ebbe az Újvilágba persze másképpen mutatták be. Fenegyerekről ugyan nem volt eredet történet, de azt, hogy Matt Murdock hogyan tett szert a szuperképességére, az már teljesen ismerős más történetekből. De ez már egy másik történet. És végül így már világos lett, hogy magyarul nyomtatásba miért nem jelent meg évekkel ezelőtt. Bár sokféle utalás volt is a Pókember sorozatba. Pl. Rozsomák találkozása, Hulk, stb. De persze most nem mondom el mindent, mert akkor a lényegről is kiderülne, ami még lesz ebbe az Újvilági Marvel Csapat sorozatba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2011-11-10, 21:29:02 » |
|
Köszi a folytatást. Most már teljes a kép a Megtorló eredetéről. Egy kicsit naiv volt amikor azt hitte, hogy ilyen egyszerűen szembeszállhat az alvilággal. Pókember ismét csak egy villanásnyit tűnt fel a történetben. Úgy látszik itt a Fenegyereknek nem radarösztöne van, hanem valami nindzsa képzésnek köszönhetően a fejlett érzékszerveivel alkot képet a körülötte lévő világról. A történet még mindig jó. A rajzok továbbra is tetszenek. Várom a sztori befejezését. Hátha Pókember is több szerephez jut. Bár az is igaz, hogy a sorozat címe alapján nem feltétlenül kell szerepelnie benne .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2011-11-11, 23:50:07 » |
|
Igen, Pókember kábé egy képen tűnt fel, és ott is mosolyogtam egy kicsit, mert így apróban tisztára Miles pókruha van rajta XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2011-11-12, 10:08:09 » |
|
Miles-ról jut eszembe. Bele lapoztam az új Ultimate Comics Spder-man első számaiba. Nagyon kicsit tudok angolul, így inkább csak a képeket nézegettem. De a pár mondat alapján amit megértettem belőle, így elsőre nem tűnik rossznak. Ha minden úgy alakul ahogy szeretnétek akkor mikor kerülhetnek sorra azok a részek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2011-11-12, 23:20:13 » |
|
Elvileg minden szám az eredeti megjelenéstől számított egy év után honosítható. Aztán majd meglátjuk. Előbb legyen vége az Ultimátumnak, hogy elkezdhessük a Póki folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2011-11-13, 14:25:42 » |
|
A Newgen-nek ezzel a tempóval még legalább fél év, hogy az Ultimátum végére érjen. A Peter Parker-es Pókemberből 26 szám van még hátra az Ultimátum után. Ha minden héten adtok egy részt belőle az szintén egy fél év. Úgyhogy a mostani Pókember legkorábban egy év múlva jöhet. De ha bevárjátok, hogy a Newgen eljusson a Fallout-ig és csak utána adjátok a Miles-os sorozatot akkor az még igen csak odébb van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|