Tapion-sama
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2011-11-13, 14:51:22 » |
|
Jó, csak ha kiadjuk a 26 Pókembert, a 4 Páncélháborút, az 5 X-et, akkor utána ha belekezdünk kiadni a Pókot, amiből 4 szám jelent meg és az X-Ment, amiből 2, akkor utána mit fogunk csinálni fél évig, mire megint összegyűlik annyi X-Men és Pókember, amit érdemes kiadni? Plusz akik CSAK magyarul olvasnak, azok honnan fogják ismerni az Ultimátum végét, ha mi elkezdjük kiadni a Post-Ulti Pókot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2011-11-13, 18:50:37 » |
|
Félre ne érts. Én nem követelőztem, hogy máris de azonnal Pókembert akarok! Csak felvázoltam a szomorú helyzetet, hogy viszonylag soká érünk el addig, hogy azokat is olvashassuk. Egyébként meg hátha fellendül az érdeklődés a Wildstorm univerzum iránt annyira, hogy csak győzzétek kiadni a honosított képregényeket a türelmetlen olvasók megelégedésére.
|
|
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2011-11-13, 18:53:15 » |
|
Ebben reménykedünk mi is. Ugyanis még 10 szám van hátra a Csapatokból, amiből egy a Pókember Szuperkiadás. Utána jön a Kalandok, és nagyon reméljük, hogy addigra végeznek a NewGenen az Ultimátummal, mert szeretnénk jövő év elején elkezdeni a Páncélháború kiadását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2011-11-18, 21:50:44 » |
|
Köszi az Újvilági Marvel Csapat 8. számot! Nagyon komoly, felnőtt jellegű történet volt. És ebbe is most teljesen Frank Castle, a Megtorló és a Fenegyerek voltak inkább főszerepbe, Pókember meg csak 3 oldalig bukkant fel. Az első oldalon érdekes, hogy az egy Megtorló-Pókember-Fenegyerek arc van egybe. Persze a rajzoló így csinálta, ahogy a rajzstílusáról is mondtuk, hogy illik az ilyen noir-os, nyomozós-féle történethez.
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2011-11-19, 22:13:36 » |
|
Köszi a Megtorlós történet befejezését. Kicsit furcsa, hogy Fenegyerek próbálja meggyőzni a Megtorlót arról, hogy a gyilkosság nem megoldás. Pedig a Pókember egyik későbbi részében pont ő volt az aki majdnem megölte a Vezér feleségét. Csak Pókemberen múlott, hogy nem tette meg. A történet szempontjából a Pókember csak azért szerepelt benne, hogy rá lehessen tenni a nevét a címlapra. A sztori jó volt. A rajzok szerintem kiválóak. Türelmesen várom a következő részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2011-11-20, 10:20:43 » |
|
Olyan sokat nem kell várnod. A ViharFigyelőkkel ellentétben ezt a sorozatot nem egyedül csinálom, úgyhogy ebből lehet számítani arra, hogy januárig folyamatosan kerül ki egy-egy rész hetente. Viszont a következő, azaz 9. számot nem igen várnám a helyetekben... inkább ugranék a 10.-re Az jóféle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2011-11-24, 21:47:31 » |
|
Köszönöm az Újvilág Marvel Csapat 9. számot! Nekem tetszett ez a történet. Még ha ez nagy részt olyan, hogy nem teljesen számít újvilági történetnek. Pl. a Fantasztikus Négyes, mert olyannak néznek ki, mint a 616-os univerzumbeli karakterek.
A rajzokról tudom, hogy legtöbbeknek nem tetszik, nekem viszont igen. Mert nagyon kreatívabb, nagyon vicces és mókás kinézete volt. És persze azért is tetszett, mert csupa képregényes megjegyzések vannak. Pl. a 21. oldalon Reed Richards ezt mondta:"Nos ez már a 21. oldal. Bele kellett húznunk." És még a Marvel szerkesztőből Joe Quesada is szerepelt. Persze csak rövid ideig. És persze tudom, hogy ezután már jobban újvilági fajta történet lesz. Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2011-11-25, 23:20:10 » |
|
Köszi a kilencedik rész is. Bár tényleg nincs sok köze az Újvilághoz, de ennek ellenére vicces kis történet volt ez. Szerzett nekem pár kellemes percet (a rajzok ellenére is). Akkor a következő történetek innentől kezdve már szorosabban kapcsolódnak az Újvilághoz. Várom a folytatást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2011-12-01, 21:09:57 » |
|
Köszönöm a 10. számot! Érdekes volt ez a történet. És végül kiderült, hogy Pókember mikor is találkozott Curt Conners-szel, aki a Gyíkká vált. A Mocsárlény meg ugyan felbukkant, de azután hirtelenül eltűnt. És úgy tudom ő nem szerepelt a továbbiakban más Újvilági címekben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2011-12-06, 23:22:54 » |
|
Köszi a 10. részt. Talán ez volt az eddigi legjobb rész. Bepillantást nyerhettünk Conners doki lelkivilágába. Láthattuk, hogy Peter mennyire tud vele azonosulni. A Mocsárlény szerepe rövid volt, de jelentős. Végre megtudhattuk, hogy pontosan hogy is volt az az első találkozás Pókember és a Gyík között. Jól láttam, hogy amikor a Mocsárlény visszaváltoztatta emberré a dokit, akkor megvolt mindkét karja? Viszont az utolsó oldalon ismét már csak egy volt neki? Várom az X-Men-es folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2011-12-08, 00:05:41 » |
|
Ezer köszönet az Újvilági Marvel Csapat 11-ért! Tetszett ez az egy részes történet. A rajzok szerintem nagyon jók. és érdekes módon, ebbe a részbe Peter Parker civilbe volt és nem viselte a Pókember jelmezt. Az X-Men közös szereplése is jó volt. Logan micsoda mókás ember volt. Főleg, amikor ismét találkozott Peterrel. Tetszett ez a "nyugis-féle" történet. Mivel ebbe most a harcon volt a hangsúly.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GeorgKomor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2011-12-08, 12:43:36 » |
|
Köszi a részeket! Várom a nyomtatott számokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2011-12-08, 14:48:19 » |
|
Köszi a 11. részt. Ez legalább annyira jó volt mint az előző szám. (Ha nem jobb.) Pedig semmi akció nem volt benne. Mégis lekötötte az ember figyelmét. Érdekes volt látni, hogy a fiatalok (attól függetlenül, hogy mutáns vagy nem) mind ugyanúgy szórakoznak. Gwen remek kérdéseket tett fel. Küklopszék válaszai és érdekesek voltak. Peter meg megint csak úgy ott volt. Várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gapap
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2011-12-09, 11:07:19 » |
|
Köszi az új részt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pavel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2011-12-10, 00:21:14 » |
|
Köszönöm az új részt. Várom a következőt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2011-12-14, 20:19:13 » |
|
Köszönöm az Újvilági Marvel Csapat 12. számot! A rajz ugyan ronda, de a történet viszont jó volt. És szerintem ez a rajzstílus illik az ilyen misztikus történethez. A kopasz fazon, aki megtalálta Doktor Strange-et, az tényleg nem Xavier volt. És már egyből kiderült, hogy ki volt az. Pókember ebbe is inkább háttérszereplő volt. De persze a hálószövő se maradt ki a történetből. És akkor majd kiderül, hogy mi lesz a folytatásban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GeorgKomor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2011-12-16, 12:18:15 » |
|
Köszi a legújabb részt, bár még nem olvastam el, és a 9. szám is vissza van. Mindkettő a borzalmas rajzok miatt, de majd msot bepótolom hátha a sztori kárpótol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
graun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2011-12-16, 14:49:00 » |
|
Köszi a legfrissebb részt. Egyetértek az előttem szólóval a rajzok tényleg pocsékak. Esetleg az volt a cél hogy a sorozat egyes számaihoz a lehető legrosszabb rajzolókat társítsák? Mert ha igen sikerült A sztori azért kárpótolt a vizuális horrorért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2011-12-16, 16:32:25 » |
|
Ne aggódj, a 13. számot is ugyanaz rajzolta XDDD a 14-16. számok pedig már sokkal jobbak. Sőt, a 15-16. nekem kifejezetten tetszetős. Kicsit manga-szerű xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2011-12-24, 23:25:04 » |
|
Köszönöm az Újvilági Marvel Csapat 13-14. számokat!
ÚMCS 13.: látom, végül befejeződött ez a Doktor Strange történet. A rajz tényleg továbbra is furcsa volt. De a történet viszont mégis jó volt. És akkor így már kiderült a teljes igazság, hogy a fiatal Stephen Strange hogyan tett szert a varázslatra.
ÚMCS 14.: érdekes, hogy voltak visszapillantások egy régi történetre. Pl. a két részes Vasemberre(ÚMCS 4-5). És Fekete Özvegy mindig háttérbe volt különböző időpontban. Ebbe a rajzok pedig teljesen jók. És akkor hamarosan jön még a 15-16. szám. Plusz egy különszám, és akkor már vége is lesz ennek a sorozatnak. Persze sok történetbe voltak furcsa rajzok, de mégse volt számomra olyan rossz, hanem tetszett minden képregény.
U.i.: a 14-es Fekete Özvegy történet első oldala bár olvasható rendesen, de mintha félig hibásan van feltöltve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|