anerk
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2010-05-31, 08:39:26 » |
|
A Zombi hősök megint reflektor fénybe fognak kerülni. Igazából ebben a történetben, majdnem minden részből előszednek valamit ami kapcsolódik a Fantasztikus Négyeshez, ezért ajánlom, hogy mindenki frissítse F4-es emlékeit, mert lesz itt kavarás! Jó szórakozást hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
NOS! NO PARA, NO JUTSU! A hatalom a tiétek!
|
|
|
Danny
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2010-06-01, 17:00:29 » |
|
Hey, it's good to be back!
Először is szeretném megköszönni a sok Fantasztikus Négyes képregényt, nagyon jók voltak, jó volt végre UF4-et olvasni magyarul!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2010-06-06, 16:28:54 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág F4 30. számért! Johnny amikor rosszul lett, Reed és társai megtudták, hogy mi a baja. Bár ez olyan ismerős, mintha már egy régebbi 616-os univerzumba is volt. Fátum Doktorról pedig látszik, hogy megváltozott. A külseje olyan páncélformába van, de amikor először magyar nyomtatásban megjelent Újvilág F4 füzetekbe ott olyan volt, hogy a fémpáncélja szerves. A Marvel Zombik-féle F4 pedig hamarosan szerepük lesz a történetben.
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
Wade Wilson
Újonc
Nem elérhető
Poénos bérgyilkos (Humor Harold kisöccse)
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2010-06-06, 16:54:04 » |
|
Hálás köszönetem az újabb F4-ért nem is tudom mi lenne velem ha ti nem lennétek nekünk:DDD Nem szoktam bánkódni amiatt hogy itthon megszűnt az F4 viszont azért a Greg Land éráig jó lett volna ha kibírja a sorozat mert fényes papíron ilyen szép rajzokat nézegetni felér számomra egy orgazmussal^^ Na mindegy történt ami történt,de legalább van egy oldal ami Ultimate kiadványokkal foglalkozik!
|
|
|
Naplózva
|
Hali Wade vagyok,de a spanoknak csak Wadey apropó ha esetleg ügyfél vagy akkor becézhetsz viszont ha áldozat netán egy senki nos akkor asszem jobb ha elhúzod a beled máskülönben megteszem helyetted! Egyébként egy kiegyensúlyozott szeretnivaló faszi vagyok amíg nem fizetnek azért hogy bedurvuljak^^
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2010-06-06, 19:23:24 » |
|
Köszönjük szépen, a sok dicséretet, de ugye ezek a képregények nem jöttek volna létre, ha nincs az a stáb, akiknek a neveit minden képregényben felsoroljuk. Sajnos a papíros forma kezdi elveszteni a szerepét a képregények világában, de honosítóink azon fáradoznak, hogy a képernyőn, minden apró részlet meg legyen, amit esetleg papíros formában légypiszoknak nézne az ember. Viszont több oldal is foglalkozik Ultimate kiadványokkal, ha a főoldalon linkek alatt, megtekinted a társhonosító oldalakat, találsz még pár finomságot. Mert ugyebár az Ultimate univerzumban is minden összefügg mindennel, lásd időrend témánkat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2010-06-06, 21:30:48 » |
|
de ugye ezek a képregények nem jöttek volna létre, ha nincs az a stáb, akiknek a neveit minden képregényben felsoroljuk.
Ez tényleg igaz. Nagyon jó, hogy vannak többen is, akiket érdekli az Újvilág képregények, és mint ahogy a felsorolásba is van, néhányan besegítenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2010-06-13, 14:31:06 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág F4 31. számért! Victor Van Damme tényleg valami nem szokványos alkut követelt Reed Richardstól. Az F4 zombik is valamire készülnek. Már érdekel, hogy milyen lesz a Borzalmak befejező része. Ami pedig Johnny betegségéről is kezd kiderülni, hogy hogyan keletkezett.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2010-06-14, 08:40:41 » |
|
Kiváncsi leszek mivel tudják majd vissza cserélni az elméjüket, mert szerintem csak Victor-nak van meg a hatalma, főleg, hogy Atlantisz "titkai" is szóba kerültek, szerintem esélye sem lesz Reed-nek saját erejéből vissza fordítania a helyzetet. Vagy Namor fog megint helyre rakni, vagy Victor golyóit szorongatják, meg de keményen. szerintem ez a két megoldás lehet, de várom az észrevételeket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rebellis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2010-06-14, 13:14:52 » |
|
Köszönöm az új részeket! Nagyon bejönnek ezek a zombis történetek. Van valami perverz varázsa annak ha ennyire nemes hősöket ilyen mocsoknak lát az ember... Doom viszont nagyon nem tetszik. Az újvilágba igazán kitalálhattak volna valami újszerű megjelenést szerencsétlennek, mert ez elég gáz. Viszont nagy ziccert vitt be, az is biztos. Izgatottan várom a folytatást. Köszi mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Patza
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2010-06-14, 17:41:33 » |
|
Hát legalább a patái eltűntek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2010-06-14, 22:40:32 » |
|
Hát legalább a patái eltűntek Ez eddig nem derült ki, hogy hogyan tűntek el a patái. Mert ebbe a történetbe úgy néz ki, hogy páncélba van. És amikor patái is voltak, akkor meg szerves fémből volt a teste. Bár igaz, ő nem Kolosszusnak az X-Men csapatból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2010-06-20, 12:53:51 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág F4 32-ért! Akkor ezzel véget ért a Borzalmak című történetnek. Az idegenparazita, ami Johnny-ba volt, hát az is nagy kalamajkát okozott. A Lényről, aki darabokra törött mert Fátum harcolt ellene, azt hittem, az az igazi Lény, de kiderült, hogy az a zombi Lény. Bár Fátum Doktorról nem értem, hogy a végén mi történt pontosan. Olyannak tűnt, mintha a Marvel Zombik világába került. De akkor az lenne a kérdés, hogy hogyan tért vissza. Mert az Újvilág Hatalomba ismét felbukkant(ami magyarul a Csodálatos Pókemberbe megjelenik).
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rebellis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2010-06-23, 14:31:46 » |
|
Köszi az új részt! Millar igazán kitesz magáért, nagyon erős ez a sorozat. Jó volt ez a történet, de hiányozni fognak a zombik! Fatumtól szerintem enyhén idegen volt ez az "önfeláldozás", de a duma a végén /"méltó kihívás"/ mikor átlép a zombikhoz nagyon laza volt! Ezek az apró adalékok amiket Reed agya kidob /mikroszkopikus bútor, stb/ feldobják a hangulatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2010-06-27, 10:41:26 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág Fantasztikus Négyes 33. számért! Az idegen harcosok nem ismerősek. Ha jól gondolom, a klasszikus 616-os univerzumba nem szerepeltek ők, hanem ebbe az Újvilág Univerzumba jelentek meg először. Hát ja, Reed és Sue hiába próbálnak a rendes világba élni, néha egyszer csak felbukkannak valami ellenségek és más nehézségek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2010-07-11, 17:40:08 » |
|
Ezer kösz az Újvilág Fantasztikus Négyes 34-35. részekért! Azokról az idegenekről kezd lassan kiderülni, hogy kik ők és mi a céljuk. De a háttérben feltűnt pár ismerős név. Ezeket most nem mondom el, hogy melyik az, mert az spoileres lenne. Pasqual Ferry rajzai pedig nagyon jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2010-12-28, 12:38:25 » |
|
Köszi az Újvilág F4 36. számot! Bár az fura volt, hogy az F4 tagok ártalmatlanítva lettek ilyen hirtelenül. Na igen, az lépregényíró úgy írja, ahogy akarja. Thanos tényleg nem nézi tétlenül, és azonnal meg akarja találni az F4-et. És ez a lény képes megszállni bárkit, mint egy szellem. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2011-01-04, 22:12:50 » |
|
köszi az Újvilág F4 37. számot! Nem is gondoltam, hogy Thanos megtud szállni más emberi testet. Mint most Ben Grimmet. Ronan újvilági verziója másképpen néz ki, mint az ismert 616-os univerzumból. Kíváncsian várom az Istenek háborúja befejező részét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2011-01-05, 10:09:22 » |
|
Be lesz az fejezve, de jó pár rész után vissza térünk ehhez a történet szálhoz, tehát alaposan olvassátok el, minden részét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2011-01-11, 21:36:01 » |
|
Köszi az Istenek háborúja befejező részét! Ronan tényleg nem figyelt a "vádolt" emberekre. Ronan univerzális fegyvere tényleg erős túl volt az főhősöknek. Bár azután már vége is lett a történetnek. A végén pedig látszik, hogy hamarosan lesz még ennek valami hatása egy későbbi történetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2011-01-28, 19:44:01 » |
|
Köszi az Újvilág F4 39. számot! Tetszik ez a képregény. És látom, hogy ebben kétféle rajzoló is van(múlt és jelen). Diablo, a gonosz mágusról nem is tudtam pontosan, hogy ő régebben is élt a 15. évszázadban. De persze mivel ez az újvilág, akkor ebben is kicsit másképpen lesz. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|