anerk
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2010-04-19, 18:35:14 » |
|
Azt hiszem 10 éves se nagyon voltam amikor a híres Torpedó VS Pókember képregényt láttam, és az is egy rokonnak volt a képregénye, szóval már ezért sem vagyok biztos benne, hogy ki írta/szerkesztette/rajzolta. Meg én általában olvasom a képregényt, nem elemzem Te kis huncut Patza! "Propaganda szöveg", mi?
|
|
|
Naplózva
|
NOS! NO PARA, NO JUTSU! A hatalom a tiétek!
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2010-04-25, 09:15:53 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág F4 24. számért! Sue és Johnny Storm anyját halottnak hitték. Hát végül kiderül, hogy mi az igazság. Nem gondoltam, hogy Namorról is van újvilág verziója. Bár ha jól gondolom, ebbe az Újvilágba más lesz a története. Johnny Storm arca olyannak néz ki, mintha viccesen mosolyogna. Greg Land rajzaiba ezek szerint így néz ki. Ha jól tudom, még továbbra is ő lesz a rajzoló. A comicvine-en láttam, hogy Greg Land az Újvilág F4 képregényekből rajzolt néhányat. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
Rebellis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010-04-25, 12:45:19 » |
|
Sziasztok! Először is szeretném megköszönni a munkátokat! Nagyon! Anno vettem az itthon megjelent UF4 képregényeket, de nem volt akkora érvágás, mikor abbahagyták (pláne, hogy az X-MEN dupla terjedelemben jelent meg utána). De ha tudtam volna hogy mikről maradok így le, akkor lehet hogy elkezdtem volna a fejemet ütemesen a falba verni... Az N-zónával indult meg az a történetfolyam ami már tényleg izgalmas (szerintem)! A magyarul megjelent Vakondemberes story elég lagymatag volt, és bár örültem Ellisnek, azért a Doom-os történetnél sem eröltette meg magát a kelleténél jobban. Az N-zónában nagyon el volt találva a hangulat és a párbeszédek is érezhetően jobbak lettek. Sajnálom hogy ezeket magyar nyomtatásban már nem olvashattam, de ezer köszönet Nektek, hogy legalább gépen igen. Az Agytrösztnél leesett az állam. Lee rajzait imádom, és ez a beteg nőszemély mint főgenya is nagyon el volt találva. A gépek, a logika, az ahogy elkapott mindenkit és mindezt két részben lezavarni...nagyon tetszett. A Nemembereknél fura módon az a rész fogott meg a leginkább, ami az utcán játszódott, mikor Fáklya beszállt a hajszába. A rajzoknak köszönhetően elég realisztikus volt. Most fogok nekiesni a zombis részeknek, azóta érdekel mióta először hallottam róla, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet... Ha már kérdezte vki akkor bocsi, de a Marvel Zombikat is tervezitek honosítani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shadup
Visszatérő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010-04-25, 16:05:53 » |
|
Ha már kérdezte vki akkor bocsi, de a Marvel Zombikat is tervezitek honosítani? Nem azokat az Allcomics csinálja meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2010-05-02, 18:55:01 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág F4 25. számért! A történet egyre jó lesz. Namor pedig másképp néz ki. De úgy néz ki, hogy mégse az lenne, aminek mutatja magát. Reed Richards pedig sikeresen meg tudta fejteni az atlantiszi szöveget.(Amiről majd a folytatásba meglátjuk, hogy mi lesz a vége.) Ha már Reed-et említem. A laborjába voltak olyan kölyökszerű lények. A Kicsinyítmény. A Külömítmény kölyök verziója. Hát az írok mit kitalálnak az Újvilágban.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010-05-09, 15:39:09 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág F4 26. számért! Hát végül befejeződött a Namor sírja című történet. Vicces is volt a történet. Főleg, amit Reed művelt. Hehehe, azon jót nevettem. A csatát is abbahagyták, Namor aztán mindenre képes. A történet végén Sue és Johnny anyja hátán látszik az a sárkánytetoválás. Ha jól emlékszem, ilyen is volt a magyar nyomtatásba is megjelent Újvilág F4 7-12. számokba, amit Fátum doktor csinált. Akkor talán ehhez is van valami köze. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2010-05-09, 17:15:43 » |
|
A Borzalmak című történetben ki fog derülni, hogy mi köze van egymáshoz a sárkánynak és a jó öreg Fátum dokinak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2010-05-09, 17:34:10 » |
|
Ami már csak 4 hét, és kezdődik! Milyen jó is lesz végre mások munkáját olvasni Jé! ez azt is jelenti, hogy Májusban vége a Thor elnök úr Story-nak is! Végre egy jó story, egy hónapon belül, és végig! Jó lesz nekünk Naon jó! Addig is Sk-Rull-Ez!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010-05-13, 21:14:15 írta anerk »
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2010-05-16, 17:39:13 » |
|
Ezer kösz az Újvilág Fantasztikus Négyes 27. számért! Látom, most elkezdődött a Thor elnök úr történet első része. Bár fura, hogy egy kicsit egyik időről a másikra felpörögtek az események. Mert Reed és a társai visszautaztak az időbe, hogy megakadályozzák a Fantasztikus Négyes létrejöttét. Aztán meg a sima világon láthattuk, hogy Ben Grimm nagyon rosszabbul érzi magát, amiért a teste sziklaszerű lett. Érdekes, hogy hány alternatív eseményekkel foglalkozott az Újvilág F4, főleg Reed. Először a Marvel Zombik, és azután az előbb említett Thor elnök úr. Hát ez már egy kicsit bonyolultnak tűnik a történet. Bár tudom, ez még csak az első része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rebellis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2010-05-23, 11:52:46 » |
|
A zombis részek félelmetesen jól sikerültek. Ezek a rajzok...gyönyörűek! Nagyon ötletes volt, hogy nem haltak meg a zombi fantasztikusok, tetszenek a beszélgetések amiket a később folytatnak pl. Johnnyval a sörfőzésről. Ez egy 10/9-es story volt! A Namoros történet sem volt éppen rossz, de ott inkább Sue és az anyja közti feszült viszony ragadott meg, nem Namor hódítási kísérlete. Bár jobban tetszett volna ha Sue a végén is utálta volna az anyukáját... Az időutazós dolgokat imádom, és ez az új rész is nagyon jól indul. Bent tényleg megsajnáltam, Johnny meg akár mekkora mocsok, nehéz rá haragudni... Visszatérve a magyar kiadáshoz, szerintem ezekkel a rajzokkal az is vette volna a lapot, aki utálja az F!-et, vagy a Marvelt. Köszi az összes részt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010-05-23, 12:32:42 » |
|
Na igen, Greg Land még egy darabig elkísér minket, végig a Thor elnök úr sztorin, plusz még a Borzalmak 3 részén keresztül! Rajzai továbbá megtalálhatóak a magyar Csodálatos Pókemberben, hiszen az Újvilág: Hatalom című 9 részes mini is az ő keze munkája
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010-05-23, 13:12:26 » |
|
Ezer kösz az Újvilág F4 28. számért! Ebbe a részbe most kiderült, hogy a világ megváltozott és 6 milliárd szuperhősök vannak. Nem semmi. De tudom, ez egy alternatív történet. Ben Grimm helyzete az volt, hogy ő volt az egyetlen átlagos ember a Földön. A következő részbe majd kiderül, hogy minden visszatér a rendes kerékvágásba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010-05-24, 10:31:30 » |
|
Rebellis gondolataira reagálva, első találkozásom Namorral egy régi Pókemberben történt, és ez a kép is élt bennem róla. Összevetve a jelenlegi arculatával, egy piti don Juan-t formáltak belőle. Az F4_39-ben már semmi sem lesz a régi. a csapat által keltett idő hurkot, nem fogják tudni megszüntetni. Nagy "időcsvargók" mint én, látni fogják, hogy az író csak összetákolta az idő utazást, és a változtatás lehetőségét,ebben a történetben, bár a végeredmény ízléses lett. Lényeg a lényeg, jövő héten ha lekotortátok az X-men-t az F4 tetejéről akkor olvassátok, el, mert tartalmas rész lesz, annyi szent!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Patza
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010-05-25, 09:23:51 » |
|
Szerk: F4 29-ben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010-05-25, 11:33:00 » |
|
Igaz, gépelési hiba volt. Köszönjük Lektor Úr!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010-05-25, 12:48:27 » |
|
A lektorunk még ilyen helyeken is érti a dolgát Figyelte valaki az oldalon az 5 új fejlécet? *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010-05-25, 13:13:37 » |
|
Eddig nem bújtak elő nekem, de most hogy szóltál, és figyeltem, egyből elő ugortak. Mi tagadás, igen trendik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010-05-25, 13:52:12 » |
|
Ha sikerül feltöltenem, akkor lesz még 2 XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010-05-25, 20:26:44 » |
|
Nagyon jók ezek az új fejlécek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2010-05-30, 16:09:47 » |
|
Ezer kösz az Újvilág F4 29. számért! Akkor befejeződött a Thor elnök úr történet. Bár úgy néz ki minden visszatért a rendes kerékvágásba, de ahogy a végén látható, hamarosan lesznek még más bonyodalmak. Főleg a Marvel Zombik(F4 Zombik), akik háttérszereplőként fordultak elő a történetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|