Tapion-sama
|
|
« Dátum: 2010-03-01, 16:30:43 » |
|
A téma adott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Danny
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010-03-01, 18:30:21 » |
|
Hát akkor: szeretném megköszönni eddigi, Fantasztikus Négyesen végzett munkátokat, nagyon jók, és csak így tovább! Alig várom már a zombikat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010-03-01, 21:27:58 » |
|
Köszönjük dícséreted, és hogy lelkes olvasói táborunkban köszönthetünk! Mindent megteszünk hogy a zombis részek minél előbb forgalomba kerüljenek az oldalunkon! Ha igazam van a 21. résznél környékén indulnak majd, ha közbe nem jön egy különszám
|
|
|
Naplózva
|
NOS! NO PARA, NO JUTSU! A hatalom a tiétek!
|
|
|
Patza
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010-03-02, 07:41:55 » |
|
Hát pedig hasonlo balesetek könnyen elöfordulhatnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010-03-07, 13:46:46 » |
|
Ezer köszönet Anerk, Patza és Tapion-sama az Újvilág Fantasztikus Négyes 17. számért! Reed egy kicsit olyannak tűnt, mint egy kisgyereknek.(Persze tudom, mert itt még fiatalok.) Ben Grimm pedig olyan felnőttnek tűnik. És mindig sikerül kibírnia a bunyót. Nihil tényleg rosszat akar tenni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen befejezés lesz a történetnek. Adam Kubert pedig látom itt folyamatosan rajzolta ez a 6 részes történetet(aminek a befejező részét is biztos ő rajzolta.) Érdekes, hogy a magyarul is megjelent Újvilág X-Menben nem mindent rajzolt ő végig. Mert ott mindig egy másik rajzoló vette át a rajzolást.
Jól olvastam? Mostantól kezdve húsvétig Újvilág F4 lesz a Tapion.tk-n? Ez egy igazán jó hír. Előre is sok sikert kívánok nektek a terveitekhez!
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010-03-07, 19:53:12 » |
|
Mostantól Húsvétig, ami kb. 3 hétvége, hétvégenként új F4 rész jelenik meg. Jövő vasárnap az N-zóna útsó-végső-bunyós része vár rátok, ha Tapion-Sama és a szerverek szindikátusa is úgy kívánja Aztán F4, és még több F4, és utána egy kis F4 mint levezetés, és ahogy tanult lektorunk is fogalmazott: "Hát pedig hasonló balesetek könnyen előfordulhatnak" És ne felejtsetek el drukkolni, a Csapatnak, hogy az első F4 különkiadás is napvilágot lásson MAGYAR színekben pompázva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cash007
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010-03-16, 03:09:02 » |
|
hali mindenkinek.. relative regi olvasotok vagyok, de a forumra csak most regeltem. (nyilvan mas se szeret regelni ) most olvastam a leallast, amit nagyon sajnalok.. mihamarabbi felepulest nektek. de amiert ebbe a temaba irok: most olvastam h lassan elerunk a marvel zombis reszhez. nos ennek kulon orulok, mert mas olalakon is kerdeztem, de nem igazan akartak ezzel a temaval foglalkoztatni, pedig szerintem nagyon is sokan kivancsiak ra. en pedig mar elore orulok. nezegetem a forumotok kulcsinjet is, es jol nez ki, latszik h nem osszehurcolt munkarol van szo. igazan profi a "dizájnotok". nagy grat hozza, es csak igy tovabb. mindenkinek aki hozzajarult az oldalatokhoz, es forumotokhoz azoknak dicseret jar.. na ennyit a s*ggnyalasrol csak igy tovabb emberek.. a legjobbakat.. ui: ha lenne olyan kepregeny amit olvasnek, amolyan kérés jeleggel (mint az ujvilag kulonitmeny, a kedvencem) azt melyik topicba irjam? udv: Cash
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010-03-16, 03:59:30 » |
|
Köszönjük szépen a dícsérő szavakat, mindig jó az ilyet hallani! ^^ Nos, kedvenc zombijaiddal hamarosan találkozhatsz, ígérem nem kell már sokat várni A "Közhasználat - Szeretném, ha..." topicot létrehoztam, ott tudtok ilyesmiről írni. De. A Különítmény a NewGen foglalásában van, ők fordítják. Az oldalok a linkek menüponton keresztül el tudod érni őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010-04-03, 15:50:23 » |
|
Ezer köszönet nektek az Újvilág Fantasztikus Négyes húsvéti pakkért! Nem semmi. Ez ám a nagy mennyiségű képregény. Ma mindenképpen elolvasom. Sok sikert kívánok nektek az Újvilág képregény honosításhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010-04-03, 21:02:38 » |
|
Na elolvastam a mai Újvilág F4 pakkot. Újvilág Fantasztikus Négyes 18-as: hát végül befejeződött az N-Zóna történet. Las Vegasban volt ám egy kis katasztrófa, amit történt. Ross Tábornok pedig először dühös volt Reedre, de a végén azt mondta:"Imádlak, kölyök." Hehe, ez aztán egy érdekesség volt, hogy milyen gyorsan megváltozott a hangulata.
1. Különszám: érdekes, hogy a Nememberek kinézete másképp van, mint a 616-os univerzumba ismertek szerint. Mert az Újvilágban Medúza szó szerint úgy néz ki, mint ahogy a történelemből is ismerős.
19-20-as:ha jól értem ez volt a bevezetés, ami a NewGenen levő Újvilág X4 két részes minisorozatról is volt szó. A történetben ez a Rhona Burchill pszichikai állapota szerint eléggé zavaros lett, ahogy itt kiderült. Ha jól tudom, ő volt az aki visszatért az Újvilág X4 miniben. Ahogy az 1. Újvilág F4 különszámban, úgy ezt a két részt is Jae Lee rajzolta. Az ábrázolás egy kicsit tényleg szokatlan volt, de ahogy látom ennyi volt, amit ő rajzolt.
21-es:Reed Richards úgy néz ki egyedül intézte el, hogy kapcsolatot létesítsen más párhuzamos univerzummal. És akkor innentől kezdődik a Marvel Zombik megjelenése, amit már a főoldali hírba meg van említve.
Mára ennyi volt a véleményem. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010-04-05, 10:11:39 írta keildavid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Patza
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010-04-05, 08:17:15 » |
|
Viszont nek(ed)tek is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
darthlipi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010-04-05, 12:37:33 » |
|
hejhó...gondolom többeknek feltűnt a 18. számban a Ross tábornoknak átadott "fegyver"...segítségül...sw-buckalakók....(ha ez már valaki-valahol-előbb-régebben, nos akkor bocsa)...
Amúgy GRATULA az oldalhoz....és ezer köszönet a honosításokért...és csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010-04-08, 07:35:58 » |
|
Szerintem a buckalakóknak méretben nagyobb volt a "sétapálcájuk", de hasonló az biztos. Ezek az Ámerikaijak, mindent koppintanak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010-04-11, 14:07:29 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág Fantasztikus Négyes 22. számért! Akkor ezek a Marvel Zombik hamarosan valami nagy katasztrófát fognak csinálni. Bár a létrejöttük még nem volt valami nagyon világos. Csak annyit lehet tudni, hogy valami fertőzés miatt keletkezett. De azt nem lehet tudni, hogy honnan és hogyan vagyis hogy kinek a műve volt. Ez legfeljebb a minisorozatba derülne.(Akkor ez egy másik történet.) Sok sikert kívánok nektek az Újvilág F4 folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010-04-11, 20:08:01 » |
|
Drága Keildavid! Írva vagyon, hogy egy másik dimenzióból érkezett szuperhős okozta a fertőzés terjedését. Az akivel a bosszú angyalai megküzdenek. Az igazság az, hogy most még csak kellemetlenkednek.... no de majd később a második felvonásban! Ha minden jól alakul jövő hétvégén véget ér az első felvonásuk az F4/23 résszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010-04-11, 20:40:44 » |
|
Írva vagyon, hogy egy másik dimenzióból érkezett szuperhős okozta a fertőzés terjedését. Az akivel a bosszú angyalai megküzdenek.
Ja, így már világos. Először nem értettem, hogy hogyan keletkezett. De most már világos. Köszönöm a választ Anerk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
menyus80
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010-04-18, 15:13:34 » |
|
Köszi a Újvilág Fantasztikus Négyes 23.számáért.Remek munka.Várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010-04-18, 19:49:32 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág F4 23. számért! Nagyon jó és izgalmas volt a történet. Ha jól értem, a Marvel Zombik még visszafognak térni az Újvilág F4 sorozatban. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010-04-18, 21:31:32 » |
|
Bizony, a zombik most, mint mellék szálas figurák, de jelen lesznek, az általam fordított 2 story-n át mire megint, komolyan képbe kerülnek. Ez zsinórban 3 tudom-a-tutit-a-nagyon-tutit, és nagyon izgalmas story-t jelent zombik ide-vagy-oda! Következő részben Namor jelenik meg akit anno még "Torpedó" néven olvashattunk sokan a Pókember képregényekben. Csak győzzétek olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Patza
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2010-04-19, 06:56:19 » |
|
|
|
|
Naplózva