Tapion-sama
|
|
« Dátum: 2011-11-25, 20:37:00 » |
|
Avagy a Pókember, X-Men és F4 beszkennelt számainak témája! Hajrá!
Az első számok már tölthetőek!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2011-11-25, 23:15:37 » |
|
Na, akkor én leszek az első (és remélem nem az utolsó) aki itt a fórumon is megköszöni, hogy elláttok minket ezekkel a történetekkel is. Sajnos annak idején az F4 és az X-men első számáról lemaradtam, úgyhogy ezzel a péntek esti meglepetéssel most nagy örömet szereztetek nekem. Így legalább (majdnem) a teljes F4, X-men és Pókember elérhető lesz egy helyen. Még egyszer nagyon köszönöm. Ja, és még egy megjegyzés: úgy vettem észre, hogy páran abban a hitben élnek, hogy a főoldalon lévő hozzászólási lehetőség az maga a fórum. Lehet, hogy ők is szívesen fórumoznának itt is csak kicsit össze vannak zavarodva.
|
|
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2011-11-26, 00:07:09 » |
|
Csatlakozom én is. Szerintem jó ötlet, hogy a magyarul megjelent Újvilág X-Men, Újvilág Fantasztikus Négyes és A Csodálatos Pókember is lesz digitálisan. Nekem ugyan megvan papíron, de akkor is jó ötlet, hogy itt elérhető. Főleg azok számára, akiknek nincs meg a gyűjteményükbe.
Ami meg a fórumot illeti. Szerintem is jó lenne, ha inkább ide írják mindenkik a hozzászólást. És ne a főoldali hírbe, ami zárva lesz és az üzenőfalra. Talán nem az lenne a legjobb, ha a főoldali hír hozzászólás funkció és az Üzenőfal be lenne fagyasztva? Akkor talán többen fogják használni a fórumot. De nem lehet tudni biztosan.
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
bemrev
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2011-11-28, 21:11:10 » |
|
Én is szeretném itt megköszönni a munkátokat!Csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bemrev
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2011-11-28, 21:15:48 » |
|
Ja és szerintem a köszönet az általam adott scanekért inkább Galactust és Sepit illeti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2011-11-30, 22:41:57 » |
|
Köszi a gyors folytatást. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar jön a következő adag. Azoknak is szeretném megköszönni, akik rendelkezésre bocsátották ezeket a remek scaneket. Hátha ők is olvassák a fórumot. Az utóbbi időben megfogalmazódott bennem pár kérdés. Gondoltam felteszem őket, hátha kapok rájuk választ. Először is azt szeretném megkérdezni, hogy csak a Semic és a Panini által kiadott részeket teszitek fel az oldalra, vagy a Fumax által megjelentetett X-men és Különítmény kiadványokat is? Másodszor van egy Ultimate Secrets című kiadvány, ami karakterleírásokat tartalmaz az Ultimate univerzum néhány jeles szereplőéről. Szándékotokban áll-e ezt is honosítani? Harmadszor: remélem nem zavar, hogy egy ilyen hosszú hozzászólás elolvasásával elvettem egy kis időt az életedből?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2011-12-01, 14:25:47 » |
|
Nos, a Fumax-os példányokról annyi biztos, hogy az X-Men felkerül, mivel lapjaira esett szét a saját példányom. A Különítmény még egyben van, azt nem szándékozom szétszedni ezért, mert nekem is ugyanúgy 3000 forintomba került. Az X-Ment ígyis vehetem meg újra, hogy meglegyen, de nem vagyok milliomos, hogy 6000 forintot kiadjak két kiadványért. Úgyhogy egyelőre a Különítmény nem fog felkerülni.
Az Ultimate Secrets a 3. része az Újvilág infós kiadványainak. Még nem tudjuk, hogy mi legyen vele, lehet hogy egyben nem adjuk ki, de talán egyszer laponként kiadjuk egy-egy füzetke végére, mintha gyűjtögetős játék lenne. De mellesleg ugyanilyet tervezünk a WS karakterekről is, ugyanis van nekik is ilyen karilapuk... majd meglátjuk, mit hoz a jövő ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2011-12-01, 21:08:24 » |
|
Ami a Fumax-os Különítményt illeti. Az 1-5. része ugyan sehol sincs fenn, de azt inkább a NewGen-től kéne megkérdezni, hogy feltölti-e ők. Mert náluk megvan a 6-13-ig. Persze ez már egy más kérdés.
A karakterlapok meg jó ötlet, hogy olyanok is lesznek. Nem is gondoltam, hogy WildStorm karakterekről is lesz ilyen leírás.
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
GeorgKomor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2011-12-10, 17:06:33 » |
|
Ahhh kösz kösz! Erre vártam egész héten!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tiszahun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2011-12-10, 17:38:23 » |
|
Köszi az új részeket! Sajnos amikor megpróbálom letölteni az F4 3. számát a Pókember 3. számát akarja letölteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2011-12-10, 18:32:15 » |
|
Hoppá! Javítva! A vindóz megtréfált egy kicsit... most már múúúkodik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tiszahun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2011-12-10, 19:14:12 » |
|
Köszönöm, most már tényleg jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mragoston97
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2011-12-10, 21:01:55 » |
|
De vártam már a folytatást. Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
r23
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2011-12-10, 22:48:30 » |
|
Köszi a munkátokat!! máshogy nem jutottam volna a pókember képregényekhez szóval köszi még egyszer és így tovább az x-men és f4 engem nem érint mert megvannak de a póki az igen!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2011-12-11, 10:29:30 » |
|
Köszi az újabb csomagot. Így lassan, de biztosan az összes Ultimátum előtti Újvilági képregény digitalizálva lesz. Még egyszer köszi azoknak, akik rendelkezésre bocsájtották őket, és nektek is, hogy elérhetővé teszitek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gapap
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2011-12-11, 20:10:31 » |
|
Köszönöm az új részeket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
darthlipi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2011-12-11, 21:01:30 » |
|
Hát...köszi srácok....bár szerencsére megvan nyomtatott formátumban a jelenlegi, megjelent "adag", de azért nagy hiányt pótoltatok a folytatásokkal...és persze ezzel is...így teljes lesz a digitális gyűjtemény is (előbb vagy utóbb)... köszönet érte és csak így tovább....én spec számítok rátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GeorgKomor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2011-12-16, 12:17:21 » |
|
Hohó! 3 Pókember szám! Végre olvashatom tovább őket! Köszönet érte. De az szívás hogy februárban sem adtok ki semmit. Ne máááár! :/ Fasztarisznyák miatt ne szívjon mindenki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tiszahun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2011-12-16, 12:56:53 » |
|
Köszönöm az újabb 3 részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2011-12-16, 13:34:14 » |
|
GeorgKomor: tudod... a szabadidőnket öljük bele, és hiába van 4-5 ember, aki értékeli, ha a többi csak élvezi... de nyugalom, dolgozunk egyfajta rendszeren, külföldön működik, majd itt is fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|