Username:
Password:
Viharsziget Fórum
»
Képregények
»
ViharSziget kiadások
»
Újvilág
»
Újvilági Információk
Oldalak: [
1
]
Le
« előző
következő »
Nyomtatás
Szerző
Téma: Újvilági Információk (Megtekintve 11206 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lex Luthor
Újonc
Nem elérhető
Újvilági Információk
«
Dátum:
2011-10-10, 16:18:25 »
Ide várok kérdéseket, ha vannak, kritikákat és véleményeket a leírásaimról, csak, hogy tudjam, olvassa-e valaki.
Naplózva
keildavid
Rajongó
Nem elérhető
Re:Újvilági Információk
«
Válasz #1 Dátum:
2011-10-10, 18:40:57 »
Nekem tetszik ez az ötlet, hogy micsoda leírások vannak az Újvilág képregényekről. Pl. a Pókemberről.
És az jó ötlet, hogy tájékoztatóként oda van írva mindegyik Pókember leírásnál, hogy magyarul megjelent és/vagy valamely honosító oldalon megtalálható. Pl. az Újvilági Hatos mini a
NewGen
en.
Naplózva
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
xeraph
Újonc
Nem elérhető
«
Válasz #2 Dátum:
2011-10-10, 19:33:21 »
Nekem is tetszenek a leírások. Én el szoktam olvasni őket pedig nekem megvannak ezek a számok.
Más Újvilági kiadványokról is lesznek majd leírások?
Naplózva
„Hosszú és eredményes életet.”
Tapion-sama
Admin
Nem elérhető
«
Válasz #3 Dátum:
2011-10-10, 19:48:09 »
Mindről lesz leírás, csak azért nem öt perc elkészíteni egyiket sem, plusz külön nincs rá emberünk, az egyik fordítónk ( Lex Luthor ) a fordítások mellett extraként ezt is csinálja
Naplózva
Lex Luthor
Újonc
Nem elérhető
«
Válasz #4 Dátum:
2011-10-11, 17:20:03 »
Nos ezt nem írtam le a témanyitó reagomban, de mivel foglalkozok a témával, ha van valami igény, hogy mondjuk szeretnétek valamiről leírást látni, ide leírhatjátok és igyekszem megcsinálni.
Amúgy örülök, hogy vannak érdeklődők.
Naplózva
SilSur
Csapattag
Nem elérhető
«
Válasz #5 Dátum:
2011-10-12, 15:36:19 »
Szoktam olvasni. Nagyon jók... Jöhet nyugodtan az F4 1-2.kötet, és az X-men 1-8.kötet...
A szövegek leírásban, ne a balra igazítás, hanem sorkizárás, így szebb (lásd. Csodálatos Pókember - Erő és Felelősség), csak javasolni akartam...
További szép munkát!
Naplózva
GeorgKomor
Újonc
Nem elérhető
«
Válasz #6 Dátum:
2011-12-08, 19:30:42 »
Hali! A Páncélháború miről fog szólni? Tony lesz gondolom a középpontban, de rajta kívül még ki? Ultimatum utáni időkről fog szólni? Csak kellene egy kis info, nem kell természetesen az egész sztorit elspoilerezni, csak egy kis szinopszist szeretnék kedvcsinálónak a közeljövőben. Kösz! üdv.
Naplózva
Tapion-sama
Admin
Nem elérhető
«
Válasz #7 Dátum:
2011-12-08, 23:32:24 »
Nos, az Ultimátum utáni első pillanatokat ez a mini mutatja be. Itt még teljesen lepusztult a város, és Tony az egyik régi raktárhelyiségét keresi, ám váratlan vendégekbe botlik. Rögtön kettőbe. Az egyik megszerzi a technológiáját, így titokzatos ellenlábasa képes lesz Vasember-utánzatokat gyártani. Ezért Páncélháború. Tony és egy hölgy a főszereplő, akinek a nevét nem árulom el, legyen csak meglepetés. De az Újvilágban már találkozhattunk az egyik felmenőjével, csak épp egy másik sorozatban.
Naplózva
Oldalak: [
1
]
Fel
Nyomtatás
« előző
következő »
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Közhasználat