Tapion-sama
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2011-10-14, 17:15:23 » |
|
Nos, Nautika és Fénypont az eredeti ViharFigyelők tagjai voltak Zászlóaljjal és Backlash-sel együtt. Volt még egy ötödik tag is, róla egyelőre nem írok. Jackson régi csapattársaira tettek már utalást, főleg a 2. számban Ágyú emlegette, hogy a régi csapat Jackson miatt életét veszítette... A titokzatos nő a Genezis projekt mappát tartotta a kezében... és ha figyelmesen végigolvassátok a WS címekről írt információinkat, találkozhattok ezzel a programmal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2011-10-15, 15:30:49 » |
|
Lenne valami kérdésem a WildStorm univerzumról.(Bár ez furcsán és szokatlanul fog hangzani.) Arról érdeklődnék, hogy a WS univerzum egész pontosan mely címeknél kezdődött először? Mármint amikor létrejött ez az univerzum. Úgy emlékszem, volt egy 4 részes Cyberforce képregény, ami a NewGenen van. Ott volt egy szerepelő, aki majd a WildC.A.T.S. tagja lett. A Cyberforce pedig úgy tudom Top Cow képregénynek számít. Bár az érthető, hogy minden címek az Image kiadónál kezdődött. De az nem világos, hogy melyik volt az első, amivel elkezdődött. WildC.A.T.S. vagy ViharFigyelők? A comicvine-en láttam olyant, hogy a WildStorm a Föld-50-nek hívják a DC multiverzumba szerint. Bár ténylegesen a WS címek nem DC-s. Bár nem tudok angolul, de nagyjából ezt értettem, hogy ilyesmi is van.
Az Újvilág univerzumról például kiderült, hogy először az Újvilág Pókemberrel kezdődött(Csodálatos Pókember 2. sorozatként). És azután jelentek meg a többi Újvilági sorozatok. Mint az X-Men és az F4, amiket itt is olvasható.
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2011-10-15, 22:34:07 » |
|
Hivatalosan a WildCATS-szel kezdődött 1992 augusztusában. A ViharFigyelők pedig 1993 márciusában indult útnak. Majd írok erről egy bővebb kifejtést a WS infókhoz, hogy átlátható legyen a DC, Image, stb dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2011-10-29, 20:16:08 » |
|
Köszi a ViharFigyelők 4. számot! Látom, a történet továbbra is jól halad. És persze az is jó, hogy egyik vagy másik részben néha más ViharFigyelők tagokat is megismertetik a szerzők. Pl. a mostani részbe Backlash. Meg persze más ellenségek is felbukkantak. Főleg az is kiderült, hogy ezek szerint új szereplők, akik még csak most jelentek meg. Akkor ezek szerint lesz még ilyen a későbbiekben is.
Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2011-10-30, 14:58:04 » |
|
Köszi a negyedik részt. Alakul a történet. Backlash elég kemény, ha akcióról van szó. De ha agy nőtől akar valamit akkor a torkán akad a szó. Már épp sikerült volna rátérnie a lényegre, amikor a többiek a legrosszabb pillanatban megzavarták. Ezek a testmegszálló lények elég komoly kis problémát tudtak okozni. Ez a Csataőrség nagyon durva egy társaság lehet, ha a Viharfigyelők ennyire be vannak tőlük gyulladva. Izgatottan várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2011-10-30, 21:18:13 » |
|
Nos, a folytatás egy kicsit tolódik, ugyanis szabadságra megyek munkából, amit a bnőmmel szeretnék tölteni. Ettől függetlenül a Team-up folytatódik jövő héten, a ViharFigyelők viszont ismét elmarad, és november 2. hetében tripla számmal tér vissza, ugyanis van egy tervezetünk 2011-re, amivel nem akarunk elcsúszni!
Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeraph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2011-10-30, 22:22:28 » |
|
Türelmesek és megértőek leszünk. Jó pihenést, és kellemes időtöltést a barátnőddel.
|
|
|
Naplózva
|
„Hosszú és eredményes életet.”
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2011-10-30, 23:12:31 » |
|
Én is jó pihenést és kellemes időtöltést kívánok neked, Tapion-sama! Persze minden embernek van joga a pihenéshez. Mert végül is mi emberek vagyunk. Bár ez most off jellegű volt.
Ami meg a ViharFigyelőket illeti. Az nem baj, ha elmarad. "Jobb későn, mint soha."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fairlight
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2011-10-31, 19:05:32 » |
|
Üdv az alkotógárdának! először is szeretném megköszönni, hogy felkaroltátok a Wildstorm univerzumot, régóta vágytam már rá, hogy olvashassak róluk. A Stormwatchot kedvelem, igaz elsősorban az Ellis érából, remélem valaki azt is megcsinálja majd... ..de megvan a #3. füzet is, amit még akkor vettem, amikor angulul se tudtam (úgyhogy csak nézegettem),de már akkor tetszett a dolog, hogy már a 3.számban bedarálnak két hőst, személtetve, hogy ez egy realistább durvább világ... Eddig az 1-3,0-át olvastam, és összességében azt kell mondanom, hogy tetszett a sztory, várom a további fejleményeket. kicsivel talán több flashback elkelt volna bele, mert nem tetszett, hogy a Viharfigyelők 1. csapatának sorát félszavakból kell összetenni + az 1.-2. szám Zsoldosai lógnak a levegőben...nem derül ki hogy honnan ismerik egymást...és sajnáltomra Kormányzó sem kapott nagy hátteret (ő lesz még?) +ha jól azonosítottam a 4. számban már zászlóalj papa lesz, de remélem lesz még olyan történet, amiben kifejtik ezt-az üstökösös dolgot, és Csataőrzők incidenst...engem nagyon érdekelne... + esetleg várható ilyen Team One- Stormwatch 2 számos, de talán érdekes lenne egyik-másik karakter előtörténetét tekintve... További jó munkát nektek, és sok Wildstormot kívánok magamnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2011-11-01, 11:27:06 » |
|
Nos, az eredeti ViharFigyelők csapatáról hamarosan több is kiderül majd, sőt a Zsoldosokról is megtudhatunk egyet s mást. Ha most Despot-ra gondolsz, akkor el kell szomorítsalak, ő egy kicsit később jön. A Kormányzóról az "Union" című sorozatban tudhatsz majd meg többet, ő inkább Union ellenfele, családostól XDDD
A Team One - Stormwatch még kétséges, az a baj, hogy még be kell indulnia az oldalon a WS-nek, hogy ilyen dolgokat is be merjünk vállalni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
graun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2011-12-16, 14:56:33 » |
|
Hasonlóan Fairlighthoz én is örülök hogy valaki felkarolta ezt a képregény univerzumok közt mostoha gyermekként kezelt világot. Bízom benne mielőbb sokan megszeretik. Azt én sem bánnám ha a lehető legtöbb dolog kiderülne az előzményekről. Nem igazán szeretem az in medias res jellegű dolgokat vagy a pár odavetett félmondatos előzmény történeteket. De ha jól vettem ki a szavaidból itt azért nem erről van szó, mindössze fokozatosan adagolják a múltbéli információkat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2011-12-16, 16:24:34 » |
|
Nos, akkor pár infó: A következő, azaz 5. számban lezárul a 4.-ben elkezdődött történet. Ezzel útjára indítva a februárban induló Backlash című sorozatunkat. Utána jön egy különszám, amire később lesz utalás, szóval mindenképp megjelentetjük. A 6-7. számban kiderül, hogy Ágyú mire utalgat azzal, hogy mi lett Zászlóalj régi csapatával. Ott lesz flashback bőven. Aztán a 8. számban feltűnik egy hölgyemény, és a NewGenComics gondozásában megjelent Cybernary egyik karaktere, akik miatt lehetővé válik, hogy végre elhozzuk nektek a Gen13 honosított változatát. A 9. számtól pedig beindul egy hatalmas történet, és egyedülálló megjelenéssel találkozhatunk! Ezt később meg fogjátok érteni, habár gúvadni fog a szemetek, az biztos. Mindent összevetve: nehezen indul el a sok egyrészes sztori és különkiadás miatt, de higgyétek el, érdemes lesz ránézni, mert nagyon jó! Persze mindez 2012-ben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pavel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2011-12-23, 01:09:19 » |
|
Köszönöm az infókat. Már nagyon várom őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2011-12-23, 23:24:07 » |
|
Hidd el, mi vagy legalábbis én várom már, hogy végre honosíthassuk nektek a részeket! Köszönjük türelmeteket és megértéseteket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2012-03-25, 20:39:06 » |
|
Ezer köszönet a ViharFigyelők 5. számért! Még elolvastam az előzőt, a 4. számot is, hogy tudjam, hol tartott utoljára ez a történet. Hihetetlen, hogy szinte minden ViharFigyelők jelen voltak, hogy megállítsák a Csataőrséget. Nagyon jó, hogy végre folytatódik ez a WildStorm képregénysorozat. Az adatlap jó ötlet. Főleg azért, mert így egy-egy karakterről megtudhatjuk, hogy kik-kicsodák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cataclysm
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2012-03-27, 15:57:28 » |
|
Újraolvastam a történetet és nekem még mindig tetszik! Mindig is érdekelt a WildStorm univerzum, ezért is voltam elkeseredve amikor a WildCATS honosítása félbemaradt Mikor ti elkezdtétek WildStorm honosítását újra megcsillant a remény, hogy valaki újra felvállalja ennek az univerzumnak a honosítását, hiszen nem csak a Marvel és a DC VILÁGA LÉTEZIK! Az érdektelenséget nem igazán értem , de mindenkit arra bíztatok, hogy tiszteljék meg a honosítókat egy-egy kommenttel, különösen, hogy a sorozat és az oldal jövője múlhat rajta! Én sem vagyok egy nagy fórumozó, de ezentúl megpróbálok minél többször hozzászólni! További jó munkát kívánok a honosítóknak! Ja és a WildCATS-ról nem tudtok valami információval szolgálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2012-03-27, 17:38:41 » |
|
Köszönjük!
WildCATS elvileg FreakDave foglalásában van, aki lassan egy éve írta nekem azt, hogy lesz saját oldala. Ebből eddig nem sokat láttam, de a srácról sem hallottam, egyik e-mailemre nem írt már... október óta... úgyhogy egyelőre nem tudok róla semmit sem, mi biztos nem vesszük elő, sajnos én a honosított számokról is lemaradtam :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
menyus80
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2012-03-27, 18:48:21 » |
|
Köszönöm a Viharfigyelők 5. szám. Sajnos ezt még nem olvastam de a többi nagyon bejön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cataclysm
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2012-04-05, 16:13:37 » |
|
Lenne egy kérdésem! Mi a tervetek ha elértek a honosításban a WildStorm Rising történethez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2012-04-05, 18:27:37 » |
|
Veszünk egy jó mély lélegzetet xDDD
Szép sorban kiadjuk az event összes részét. Bár a WildCats nem minket illet, de a gazdájának nyoma veszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|