Viharsziget Fórum

Képregények => DC Comics => A témát indította: Tapion-sama - 2010-05-05, 22:23:41



Cím: DC Filmek
Írta: Tapion-sama - 2010-05-05, 22:23:41
Superman, Batman, Flash... és társaik xD

Batman-eket láttam szinte mindet, a Sötét Lovag nagggggyon tetszett *-* meg régen a Mr. Fagyos XD Az jó volt XD


Cím: Re:DC Filmek
Írta: Patza - 2010-05-06, 06:46:36
Batman
  Az elsö két Burton-ös(börtönös ;D)egyáltalán nem volt rossz,csak vh engem Keaton nem tudott meggyözni(egyszer megérné megszámolni,h hány mondatos szerepe van a két filmben együtt :P).
Ezután a stúdió ugye tul komornak bélyegezte a direktor ur munkáit,ezért jött a családbarát verzio...annak jo is,meg ugye a cél csili-vili babák voltak a játékosztályon.Azokban a filmekben a díszlettervezöket lehet csak kiemelni(azota hányszoros Oscar-díjas is a forgatókönyvíró? :P) Éljenek a latexcsöcsök! 8)
Az új Batman-ek meg hát....nem rosszak,na ::)

Superman
   Ebböl még nem született jo film,talán csak a 2es.Mindegyik filmben van vmi egyetemes baromság(repüléssel visszaforgatja a Földet,csoktol el is felejti h ö Superman,szétszakad a manus csöves Supermanre meg borotvált Clark Kentre,maga a 4.film konkrétan az,illetve h mást ne mondjak Supermannek nem lehet gyereke kedves Synger úr.....)

Villám
   A napokban néztem meg az egyet ;D
Huhh de mennyire oda voltam érte amikor 5-6 éves koromban elkezdték adni....azota már inkább tv-filmnek minösitettem vissza,de egynek elmegy.Vkinek nincs meg a második?:D

Watchmen
   Egész jo lett,ahhoz képest h valoban megfilmesithetetlennek bélyegezték...kedvemcem mind a képregényben,mind a filmben dr.Manhattan monologja és visszaemlékezése a Marson. ja,és kétperces szexjelenetet se láthattunk még máshol képregényfilmben :D

Moore-V mint vérbosszu,Pokolból,Szövetség
  Nem hagyott mély nyomot bennem egyik sem,a szövetség jo limonádé film,hasonlo a Rozsóhoz sztem.


Asszem ennyi:D


Cím: Re:DC Filmek
Írta: anerk - 2010-05-06, 09:05:55
Nos nekem a Burton Batman volt az első mozi filmem, és mint mindenki akkoriban, farsangra is Batman ként mentem. Milyen rég volt Istenem! Szüleim biztos örültek amikor vége lett ennek a korszaknak, de szerencsére nem voltunk annyira fanatikusok, mint a mai Pókember fan kölykök.
Szóval Burton első Batmanje ott volt szakmailag, és a második rész is tartotta a szintet, csak még több látvány elemet toltak a filmbe. No ezek DVD-n figyelnek a polcomon, mert kiadtam rá azt a sok dellát amit kértek, mer nekem megérte. A Val Kilmer Batman ugye számomra törés, mert ugye Keaton nyomta kiskölyök korom óta, de jóra sikerült film volt. A negyedik részben annyira csoda ország lett Gotham ( amikor felhőkarcolóknál is magasabb szobrokon folyik az autós üldözés ), hogy nem bírom batman filmek közé sorolni.
Az új részek szerintem nagyon jó kezdést adtak a történetnek, ugye Batman civil alakjának cseréjét, már megszokta a nép, fura is volt a folytatásban ugyan azt a Batmant látni :D Az összekötő rajzfilm meg olyan volt mint a mátrix összekötője, hogy semmi értelme, de amit kihagytak a filmből 20 percnyi infót azt eladták 90 percben. Azt nem fogom soha megérteni, hogy ha valaik elmond egy történetet, és abból csinál valaki egy filmet, ahol kicsit változtat, akkor a következő filmben miért kell egy szögesen ellent mondó történettel elmondani, ugyanazt? Lásd Joker és Kétarc itt és a korábbi filmekben.
Amúgy én nem tudnám megmondani melyik Joker karakter nyomta jobban, kár hogy a mostani beadta a kulcsot, vissza vártam volna a vászonra. Nicholson, meg ugye elemében volt abban a karakterben, mert ő aztán mindig ilyen "különc" vanvoltlesz frizura.
A két kétarc viszont négy különböző arc, szinte csak a név meg a smink hasonlósága kötötte öket össze, szerintem egyikük sem tudta átadni azt a karaktert amit az író annak idején megálmodott.

Superman: Annak idején ugye jóvágású film volt, nem szabad mai szemmel nézni! Annyi bizonyos hogy anno megütötte a mércét, még ha inkább a mérce szintjén mint fölötte. Az új filmre még nem volt időm de tervezem egy éven belül:D

Flash: Ugyebár Queen zenésítette meg ergo nem mai csirke ez sem, nem is hagyott akkor sem mély nyomot bennem, csak jó volt megnézni, hogy mi is ez, oszt annyi.

Watchmen: a kritikáig jutottam, mert az előzetes nem győzőtt meg róla hogy nézni kell, a kritikát meg olvastátok ti is.


Cím: Re:DC Filmek
Írta: Georgie - 2010-05-10, 21:55:09
Az a baj engem a dc comic figurák önmagában nem fogtak meg. Jó, persze én is voltam szupermen kölyökkoromban a farsangon.

Watchmen? -szigorúan csak kockáknak.
Batman?-Háát...érdekes,érdekes, de néha eléggé túl tudják spírázni
a flasht sajnos még nem láttam, de majd bepótolom.

Én vérbeli marvel-arc vagyok:)


Cím: Re:DC Filmek
Írta: keildavid - 2010-06-06, 21:39:38
A Batman filmekből az 1-4 tetszett, amik a '90-es évekbe készült. Minden részben voltak sok ismerős színészek.
Az új Batman filmek, amik nemrég készültek, pedig azt tudtam meg, hogy ez nem a folytatása, az 1-4. mozifilmmel, hanem azok átlettek fogalmazva Batman eredete. Ha jól tudom.

Supermanből az 1-3-at láttam, azok klasszikus filmek. A 4. filmet eddig nem láttam. Arról én nem tudtam, hogy ilyen is van.
A Superman visszatér filmbe pedig minden másképpen alakult a történet. Azt pedig láttam. És ez is egy jó film.

Watchmen film pedig nagyon eltér a képregényekbe lezajlott eseményektől. Azt nem mondom el pontosan, hogy mik azok, mert az már spoileres lenne.


Cím: Re:DC Filmek
Írta: Necrokid - 2010-06-07, 14:01:19
Batman filmekből nekem is a Burton félék tetszettek a legjobban. Főleg a második, az nagyon beteg volt /ami Macskanő eredetét és Pingvin kinézetét illeti/, de ugye ezért is vették el Burton bácsitól a további munkát. A2-es után lévő filmek meg elég viccesek és komolytalanok, főleg a Batman és Robin, ami /szerintem/ valami kritikán aluli. Az újabb Batmanek annyira nem tetszenek...még a mindenki által legendásként emlegetett Sötét lovag se nyerte el túlzottan a tetszésemet, bár nem volt rossz. Külön pont azért, hogy a kétarcú batman villain /nem tudom sajnos a nevét/ elég sokat szerepelt és valahogy majd a 3. filmben lesz súlya az egésznek.


Cím: Re:DC Filmek
Írta: Kount - 2014-10-25, 10:51:36
Mit szóltok a múlt heti bejelentéshez? Úgy néz ki a Warner is rájött hogy van pénz a képregényfilmekben. Elég jól el leszünk látva 2020-ig ha tartják a tervet :D