Viharsziget Fórum

Képregények => WildStorm => A témát indította: Tapion-sama - 2014-11-06, 10:59:42



Cím: WildStorm: Lázadás
Írta: Tapion-sama - 2014-11-06, 10:59:42
A Lázadás event témája.


Cím: Re:WildStorm: Lázadás
Írta: keildavid - 2014-11-22, 21:51:08
Végül elkezdtem elolvasni a WildStorm Lázadás crossover első részeit.
Gen13 v1 1.: Igaz, ez nem tartozik a Lázadáshoz, de mivel az esemény előtt van, így ide írom a hozzászólást. Ebbe a részben tetszett az, hogy mennyi hasonlóság volt ismerős filmek és karakterek. Pl. Mortal Kombat és John Lynch egyik fényképén olyan volt, mint Indiana Jones. A történetben vannak sok viccesek mondatok, jelenetek és persze komoly harcok is voltak, amikor felbukkantak újabb ellenségek.

Hetes Csapat v2 1.: Erről először úgy láttam, hogy semmi köze a crossoverhez, pedig prológusként van feltüntetve a borítón. Persze a WildStorm Lázadás 1-es összefoglalójába egyből érthető volt, hogy mi köze van ennek a résznek is.

WildStorm Lázadás 1.: Barry Windsor-Smith rajzai nem semmik. Ez eszembe juttatta a régi időket. Pl. a Semic-es X-Men képregények a '90-es évekből. És tetszett, hogy ebbe is mennyi akciók voltak. Pl. WildC.A.T.S. a ViharFigyelők ellen.

WildC.A.T.S. 20.: Végül ez is sorra került. Igen, tudom, hogy ezt én fordítottam, elolvastam és ez is tetszett. A történet vége fele olyan volt, hogy már nem a WildC.A.T.S-en volt a hangsúly, hanem Savant-on.

Kíváncsian várom a többi WS címeket a crossoverhez, mivel érdekel, hogy milyen is lesz. ;)