Viharsziget Fórum

Képregények => WildStorm => A témát indította: Tapion-sama - 2014-01-28, 05:48:13



Cím: Hetes Csapat
Írta: Tapion-sama - 2014-01-28, 05:48:13
.


Cím: Re:Hetes Csapat
Írta: keildavid - 2014-01-29, 19:37:15
Hetes Csapat 1.: Ez ám a jó kezdés. Végre egy újabb képregény a WildStorm univerzumból.
És érdekes, hogy a Hetes Csapatba milyen tagok voltak, akik külön megjelentek más-más csapatba. Pl. Cole Cash(Mutatványos) a WildC.A.T.S.-nél és Marc Slayton(Backlash) a ViharFigyelőknél és John Lynch a GEN13-nál.
És ha jól látom, ez a történet időrendileg még a régi időkben játszódik. Tetszik, hogy olyan képregény is lesz, ami részben a múltba is játszódnak az események.
Köszönöm és kíváncsian várom a folytatást! ;)


Cím: Re:Hetes Csapat
Írta: Tapion-sama - 2014-02-03, 15:37:53
Örülök, hogy tetszett, bárcsak többen is leírnák a véleményüket a sorozatainkról!

Nos, lesz még bőven olyan, ami a múltban játszódik. Most jelenleg az a cél, hogy év végéig eljussunk az első nagy eventhez, a WildStorm Rising!-hoz. Ehhez szükségeltetik megérteni a Hetes Csapat minisorozat eseményeit, valamint a ViharFigyelők és Backlash sorozatok történéseit. Az event 0. része konkrétan a Hetes Csapat 2. minisorozatának 1. száma lesz, az fogja felvezetni az egészet. És habár lesznek benne idáig ismeretlen karakterek, reméljük, hogy egy nap lesz akkora táborunk, hogy megérje lefordítani azon sorozatokat is, amelyekből azok az ismeretlen karakterek származnak ( célzok itt: Wetworks, WildCATS sorozatokra ).

Márciusban jön a kövi rész, addig is olvassátok szerettel februárban a ViharFigyelők 18., valamint a Backlash 3. számát!


Cím: Re:Hetes Csapat
Írta: keildavid - 2014-05-03, 20:44:45
7-es csapat 2.: a csapatról végül kiderült, hogy hogyan tettek szert a szuperképességre. A felsoroltakból az egyik oldalon, ahol kilenc személy volt felsorolva, némelyikük nem teljesen ismerősek. Persze mint kiderült, később nem mindenkik jelentek meg.
Jó ez a mini. És látszik, hogy ezek a 7-es csapat tagok mindent megtettek, amire nem minden szuperhősök lennének képesek. Pl. lelőni ellenséget, öngyilkos küldetésbe részt venni. Mert úgy tudom, a 7-es csapatba erről is szól.


Cím: Re:Hetes Csapat
Írta: keildavid - 2014-06-25, 22:00:58
7-es csapat 3.: Jó volt ez az újabb rész.
Bár az nem világos, hogy minden tagoknak milyen képességük szuperképességre tettek szert. Pl. Cole Cash(Mutatványos). Michael Cray(Halállöveg) meg említette is ebbe a részben, hogy nincs szuperereje.
Érdekes volt, hogy a 10. oldal 2. panelen ott volt két fénykép. Az egyik Hellboy, a másik meg olyannak néz ki, mint Elektra. Hihetetlen, hogy voltak benne pár ismerős kinézetű alakok, mint más címekben az X-Men-hez hasonló személyek.
És ahogy látom, hamarosan jönni fog ennek a mininek a befejező része is.
Az érdekel, hogy milyen vége lesz az első mininek.