Tapion-sama
|
|
« Dátum: 2010-03-01, 16:28:36 » |
|
A téma adott ; )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Danny
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010-03-01, 18:31:43 » |
|
Köszönöm szépen az eddigi, X-Menen végzett munkátokat! Nagyon jók, jó olvasni őket. A Mázlistás sztorira egyáltalán nem emlékeztem, holott olvastam az összes részét az X-Mennek, de még jó, hogy ti itt vagytok és lefordítjátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010-03-02, 21:28:24 » |
|
Ezer köszönet Anerk, Patza, Tapion-sama és BuB az Újvilág X-Men 57. számért! A Káprázat nevű csaj nagyon vicces volt. Mert mondott többféle megjegyzéseket. Mázlistát például Lucky Luke-nak és Lottóötösnek nevezte. Kolosszust pedig Terminátornak. Hehe nagyon vicces volt. Nem gondoltam, hogy Mázlistáról kiderül, hogy valóban igaz volt-e, amit mondtak. Bár a magyarul megjelent Csodálatos Pókemberben Kitty Pryde említette Pókembernek, hogy Xavier haragudott rájuk, hogy ott voltak Krakoán. De itt Xavier nem Kitty Pryde-ra, Küklopszra, Jean Grey-re és Jégemberre haragudott, hanem Kolosszusra, Árnyékra, Káprázatra és Angyalara. Akkor Bendis talán elhibázta, amit a Csodálatos Pókemberbe történt? További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
|
|
|
Patza
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010-03-03, 08:26:19 » |
|
Köszönjük,remélem lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010-03-03, 15:45:17 » |
|
Lássuk be, a professzor eleve nem lelkesedett azért, hogy a tanítványai odamenjenek x"DDD De végül valóban csak Káprázatra és társaira haragudott. Kitty valószínűleg az egész csapat nevében beszélt, vagy legalábbis a másik fél nevében xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Danny
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010-03-03, 19:14:12 » |
|
Tapion, gratulálok a sendspace-nél jobb tárhelyre nem is lőhetted volna fel az új részt... Ma 4x-er, próbálkoztam a letöltéssel, és egyszer sem ment, mindig full capacitiy volt, próbáltam VCAMO-val, azzal sem ment. Máskor legközelebb légyszi, ne a sendspace-re. Akárhová, csak oda ne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010-03-04, 13:36:54 » |
|
Link cserélve MEDIAFIRE-ösre ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010-03-04, 14:24:54 írta Tapion-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Danny
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010-03-04, 19:58:07 » |
|
Köszi-köszi! És mostantól hanyagoljuk a senspace-t, jó? xD A befejezés meg nagyon jó volt, és érdekes. Mázlista az Exiles óta nagy kedvencem, így most is szívesen olvastam a kalandjait, kicsit furcsa volt így az összkép róla, de nem rossz, olyan jó, de mégsem csávó. Kicsit a sztori lezárását mondjuk összecsapottnak éreztem, de így is megfelelő volt. Köszönet érte mindenkinek! Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010-03-07, 20:03:27 » |
|
Le vagyok sújtva. Őszintén! Ebben a hónapban nem lesz meg a szokásos adag X-men-em. Eljő a világ vége ha ez Áprilisban is így megy tovább! X-men nélkül nem nem két hét, a két hét! Hosszú lesz ez a hónap az X-fanoknak és nekem! De addig is fel lapozhatom az eddigi részeket
|
|
|
Naplózva
|
NOS! NO PARA, NO JUTSU! A hatalom a tiétek!
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010-03-07, 23:03:08 » |
|
Ha Georgie bácsi is úgy akarja, lesz X-dömping is. Csak az F4 időben le van maradva, el szeretnénk érni, hogy a történetek kb párhuzamosan fussanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010-03-17, 20:54:47 » |
|
Kedvenc szó fordulatommal felvértezett palack bekötve a billentyűzetembe. NOS nem maradt más hátra mint ledolgozni a körhátrányt:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Patza
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010-03-18, 08:19:13 » |
|
Jaj ne.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010-03-28, 14:46:43 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men 58. számért Georgie, shadup, Tapion-sama és BuB! Hát ez egy teljesen más jellegű történet volt. A Szindikátus pedig eléggé furák voltak. Mert bankot akartak kirabolni, de a végén valami olyasféle dolog történt, hogy Xavier oldalára állt. A rajzoló pedig látom Steve Dillon volt. Jól el lett találva, mert ez egy kifejezetten felnőtt képregény volt. A háttérben, amikor egy oldalig szerepelt az X-Men egy-két tagja ott látszott egy olyan sárga színű lény. Mintha az Techno lenne, aki a 616-os univerzumban az Új Mutánsok tagja volt. A honosításban látom vannak pár újoncok. Sajnos én nem tudok nektek besegíteni a honosításhoz. Mert én nem tudok angolul. Németül viszont igen. Természetesen sok sikert kívánok nektek az Újvilág képregény honosításhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shadup
Visszatérő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010-03-28, 17:08:36 » |
|
Végre kikerült tőlem az első képregény! Nekem ami baromi meglepő volt az a professzor viselkedése. Elég szemét tud lenni a céljai eléréséért... még akkor is hacsak blöfföl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anerk
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010-03-29, 12:16:34 » |
|
Gratulálok az elsőhöz Shadup! Ugye milyen jó a szüzet, szüzetleníteni? Csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
menyus80
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010-04-06, 11:17:38 » |
|
Köszi.Igazán jók az oldalon honosított képregények főleg ha ilyen nagy adagban jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010-04-06, 17:54:05 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men képregényekért! 59-60-as: végre kiderült, hogy Vihar és Rozsomák mit csináltak, amíg távol voltak az X-Men csapatból. Halálcsapásról pedig nem is gondoltam, hogy ő egy régi ismerőse lenne Viharnak. Az Újvilágba ezek szerint mindenféle másképp van. 61-es: ez a történet érdekesen kezdődik. Az elején Charles Xavier említette, hogy ismert régen egy nőt, akit Rejtélynek hívják. Akkor világos, hogy Xavier macskájának miért ez a neve. Lorna Dane is megjelent, akinek úgy tudom lesz neki szerepe a jelenlegi történetben. De erről majd a folytatásban kiderül. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010-04-18, 19:51:11 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men 62. számért! Jelen történetben látszik, hogy megjelennek néhány ismerős karakterek. Hogy kik, az majd a folytatásban meglátjuk. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keildavid
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2010-05-02, 22:18:11 » |
|
Ezer köszönet az Újvilág X-Men 63. számért!(Látom ma is két képregényt raktatok ki. Egy F4 és egy X-Men. Nem semmi.) A Triskelionon látszik, hogy be vannak zárja olyan gonosztevők, akik az előző részek is szerepeltek. Küklopsz és Plazma csapat egymás ellen nagy csata volt. A Különítményesek is megjelentek. Stuart Immonen rajzai szerint kicsit tényleg szokatlanul néznek ki. De az nem baj. Immonen rajzai szerint továbbra is jó.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|